„Jie to tikrai nesitikėjo.“ Paleista škvalinė ugnis. Į Rusiją įsiveržė galingiausi JAV šarvuočiai (Video)  ()

Šiurpi jėga ir okupantų siaubas.


Asociatyvus stop kadras
Asociatyvus stop kadras
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=WJsEN-pKipI

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos puolimas Kursko srityje vykdomas naudojant NATO šarvuotąją techniką. Tankai „Abrams“ ir pėstininkų kovos mašinos M2 „Bradley“ taip pat gali būti įtraukti į šioje operacijoje naudojamos technikos sąrašą.

Socialinėje žiniasklaidoje paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti, kokią techniką naudoja 47-oji mechanizuotoji brigada. Kai kurie analitikai greitai nustatė, kad tai ką tik nufilmuoti vaizdai iš Kursko užnugario Rusijoje. Apie tai pranešė ir ukrainiečių žurnalistas Ilja Ponomarenko.

„To rusai tikrai nesitikėjo! Pėstininkų kovos mašina „Bradley“, veikianti kartu su tanku „Abrams“, yra šiurpi jėga ir okupantų siaubas! Amerikiečių technika lemia padėtį mūšio lauke. Ji rotuoja personalą, teikia paramą ugnimi ir naikina priešo pėstininkus“, – rašoma trumpame 47-osios mechanizuotosios brigados pranešime.

[EU+Kuponas] Aukščiausio lygio teleskopinės kopėčios. Paskutiniai vienetai!

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

 

Tankai „Abrams“ ir pėstininkų kovos mašinos M2 „Bradley“ – tai vienos vertingiausių NATO šarvuotosios technikos priemonių, perduotų frontui. Ukrainos kariai ne kartą pabrėžė, kad jie užtikrina aukšto lygio puolamąsias pajėgas ir daug geresnę apsaugą nei senesnė posovietinė technika.

Ukrainiečiai gavo 31 vienetą M1A1 „Abrams“ tipo tankų, kuriuose sumontuota 120 mm kalibro patranka ir 12,7 mm bei 7,62 mm kalibro kulkosvaidžiai. Amerikiečiai pakeitė jų šarvus, vietoj standartinių nusodrinto urano plokščių naudodami volframo plokštes. Taip jie pasielgė dėl to, kad baiminosi, jog jų slapta technologija gali patekti į rusų rankas.

 

M2 Bradley yra pėstininkų kovos mašinos, turinčios 25 mm automatinę patranką M242 Bushmaster, kurios šaudymo greitis siekia iki 200 šūvių per minutę, taip pat 7,62 mm kalibro kulkosvaidį ir TOW prieštankinių raketų paleidimo įrenginį. Ukrainiečiai gavo kur kas daugiau tokio tipo mašinų – jų jau yra daugiau kaip 300.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()