[ŽT] Ne naujiena. Šiaurės Korėjos karių pasirodymas fronte neturėtų stebinti (Video)  ()

Kursko srityje ukrainiečiai sutinka įvairių priešų.



© Mil.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:UA_5th_tank_brigade_Leopard_1_MBT_right_side.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija turi tam tikrą karių skaičių ir jį išdalina per visą fronto liniją pagal poreikį. Jei karių yra daugiau nei reikia, jie būtų siunčiami į šturmą, kad pagerintų rusų pozicijas. Perteklius yra klaida resursų valdyme. Tačiau tuomet rugpjūčio mėnesį ukrainiečiai staiga pailgina fronto liniją, įsibraudami į Kursko sritį ir tų karių nebeužtenka.

Taip situaciją mato ukrainiečiai. Mobilizacija būtų labai nepopuliarus sprendimas, nes ir rusai pradeda jausti karo nuovargį. Be to, Putinas traukia vyrus iš nuošalių ir vargingų Rusijos kaimų, tausodamas Maskvos ir Sankt Peterburgo gyventojus. Kuo toliau, tuo labiau aišku, kad reikės karių ir iš didžiausių Rusijos miestų. Arba iš užsienio.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
2404 3

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Šiaurės Korėjos karių pasirodymo Kursko srityje laukiama jau rytoj, spalio 23 dieną. Bet ukrainiečių tai nestebina, nes iš ten nukautų karių daiktų jie traukia daug Nigerijos, Ganos ir Šri Lankos dokumentų:

 

Žmonių Rusijai netrūksta – tai yra labai didelė šalis. Bet Putinas nenori šaukti tų žmonių į karą. Tik ne iš Maskvos ir jo mylimo Sankt Peterburgo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: