[ŽT] „Tai jau 100 proc.“ Paaiškėjo Budanovo likimas  ()

Apie tai niekas nekalbėjo.


Kyrylo Budanovas
Kyrylo Budanovas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=RcvLEtSBG84

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas patvirtino, kad informacija apie Umerovo ir Budanovo atsistatydinimą sklandė jau seniai, tačiau ji neatitiko tikrovės. 

Volodymyras Zelenskis sureagavo į gandus apie galimą Ukrainos gynybos institucijų vadovų pasikeitimą, nes žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose plinta informacija apie galimą Ukrainos žvalgybos vadovo Kyrylo Budanovo ir gynybos ministro Rustemo Umerovo atsistatydinimą. 

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
2390 3

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

„Nesiruošiau to daryti. Aš neketinau keisti Budanovo. Taip, sklandė tokia informacija. Dėl Umerovo tokio klausimo net nekilo“, – sakė Vladimiras Zelenskis.

Anksčiau Ukrainos parlamento nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto sekretorius, deputatas Romanas Kostenka interviu „Radio NV“ buvo sakęs, jog yra informacijos, kad Prezidento kanceliarija svarsto Ukrainos žvalgybos vadovo Kyrylo Budanovo ir gynybos ministro Rustemo Umerovo pakeitimą. 

 

„Bet per visą darbo laiką kanceliarijoje kartais sprendimai priimami jau 100 procentų, o paskui jie kažkodėl keičiasi. Ir jau tada mes matome personalinį sprendimą, apie kurį niekas nekalbėjo“, – sakė deputatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(1)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()