[ŽT] „Įvykdyta 187, bet tikrai ne mes.“ Šokiruojantis čečėnų prisipažinimas (Video)  ()

Kadyroviečių dalinio „Achmat“ karininkas Apti Alaudinovas, vadovaujantis čečėnams Kursko srityje, netikėtai paskelbė šiurpų pranešimą.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad rusų kariai apiplėšinėja, prievartauja ir žudo civilius, yra plačiai žinomas faktas. Jie patys filmuoja vaizdo įrašus apie tai, ką randa žmonių namuose, kai okupuoja kokį naują kaimą. Rusų karių žmonos taip pat atvirai giriasi „trofėjais iš Ukrainos“. Vagystės ir prievartavimai yra sena rusų karių tradicija.

Tik įprastai karininkai ir politikai tai karštai neigia. Tiesa, tai neigti sunkiau, kai tų nusikaltimų aukos yra rusai. Nuo ukrainiečių invazijos į Kursko sritį pradžios nuo rusų karių nusikaltimų dažnai kenčia Rusijos kaimų gyventojai.

Apti Alaudinovas, pasipuošęs užrašu „Putino komanda“, paaiškino, kad Rusijos pajėgos Kursko srityje įvykdė 187 nusikaltimus. Nužudymus, prievartavimus, vagystes ir taip toliau. Čia reikia priminti, kad tą įrašą jis filmavo rusams. Ir invazija į Kursko sritį vyksta tik nuo rugpjūčio pradžios. Karo zona Kursko srityje net nėra tokia didelė, o rusai kažkaip įvykdė bent 187 nusikaltimus. Tikėtina, dar daugiau. Ir rusai garsiai nesipiktina.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2729 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

 

Tiesa, Alaudinovas pareiškė, kad „Achmat“ kadyroviečiai neįvykdė nė vieno iš tų nusikaltimų. Tai nėra tiesa, bet juokinga, kad Alaudinovas pasinaudojo šia proga apjuodinti kitas Rusijos tautybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: