„Nekartokite rusų klaidos!“ Ukraina parodė, kas laukia Š. Korėjos karių (Video)  ()

Projektas „Noriu gyventi“ nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame tikina, kad Ukrainos belaisvių stovyklos yra pasirengusios priimti Šiaurės Korėjos karius ir sudaryti jiems geras buvimo sąlygas.


Šiaurės Korėjos kariai
Šiaurės Korėjos kariai
© Dmitry Ivanov (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Military_Band_of_Korean_People%27s_Army_at_VDNKh_in_Moscow.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina ragina Šiaurės Korėjos karius nekartoti Rusijos karių, žuvusių per plataus masto kare, likimo ir pasiduoti. Trečiadienį, spalio 23 d., Ukrainos Vyriausiosio žvalgybos valdybos (GUR) projektas „Noriu gyventi“ paskelbė vaizdo įrašą su atitinkamu raginimu korėjiečių kalba.

GUR vaizdo įraše matyti nauja Šiaurės Korėjos karo belaisvių stovykla su atskiromis lovomis, šiltais kambariais ir trimis maitinimais per dieną.

„Neturėtumėte beprasmiškai mirti svetimoje žemėje. Neturėtumėte kartoti šimtų tūkstančių Rusijos karių, kurie niekada negrįš namo, likimo!“, – pabrėžia vaizdo įrašo autoriai.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Projektas užtikrina, kad Ukraina yra pasirengusi suteikti prieglobstį ir saugumą Šiaurės Korėjos kariams, jei jie būtų sučiupti.

„Pasiduokite! Ukraina jus priglaus, pamaitins ir sušildys! Tūkstančiai Rusijos karių padarė teisingą pasirinkimą ir dabar laukia karo pabaigos geromis sąlygomis: patogios kareivinės, trys karšti patiekalai per dieną, medicininė priežiūra“, – rašoma vaizdo įraše.

 

Kreipimesi teigiama, kad nesvarbu, kiek karių ir kuria kryptimi Pchenjanas siųs padėti Rusijai – Ukrainos karo belaisvių stovyklos yra pasirengusios priimti bet kokios tautybės, religijos ir ideologinių pažiūrų žmones.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()