„Rusai keičia savo taktiką.“ Amerikos generolas įspėja Rytų Europos šalis  ()

Rusija keičia savo karybos metodus, savo patirtį remdama operacijomis prieš Vakarų apmokytus Ukrainos karius, perspėja Charlesas Costanza.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Zapad-2017_03.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijoje dislokuotas amerikiečių generolas sakė, kad tai pirmiausia turėtų būti susiję su Rytų Europos šalimis.

„Jungtinės Valstijos ir jų sąjungininkės Rytų Europoje turėtų susirūpinti, kad Rusija ir toliau modernizuoja savo pajėgas, remdamasi karo su Ukraina pamokomis“, – sakė Lenkijoje įsikūrusio JAV 5-ojo armijos korpuso vadas generolas Charlesas Costanza.

Interviu radijui „Amerikos balsas“ karininkas teigė, kad Vakarai turėtų kitaip žiūrėti į Rusijos armijos atstatymą po to, kai prarado per 600 000 žmonių nuo 2022 metų vasario 24 d. Paklaustas, kokios pavojingos yra Maskvos pajėgos, Costanza pažymėjo, kad jos karių skaičius jau didesnis nei prieš invaziją.

[EU+Kuponas] Aukščiausio lygio teleskopinės kopėčios. Paskutiniai vienetai!
2983 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Anot amerikiečio, Rusija ir toliau modernizuoja savo ginkluotę ir tuo pačiu keičia karybos metodus, daugiausia dėmesio skirdama kovinių operacijų prieš Vakarų apmokytus Ukrainos karius patirtį.

 

„Jie žino, kad kovoja prieš Vakarų apmokytą ir aprūpintą šalį. Per pastaruosius dvejus su puse metų jie išmoko įvaldyti naujus įgūdžius ir įrangą. Taigi jie modernizuoja savo pajėgas, remdamiesi išmoktomis pamokomis, ir manau, kad tuo turėtume susirūpinti“, – sakė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(2)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()