Rusija skelbia apie persilaužimą. Prieštaringi pranešimai iš fronto  ()

Kramatorsko, Torecko ir Seversko apylinkėse Rusijos atakų skaičius šiek tiek sumažėjo, teigia Ukrainos kariškiai.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=896854219294324&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdama papildyti savo amunicijos ir įrangos atsargas, Maskva paskelbė „taktinę pauzę“ regione.

Padėtis Časiv Jare tebėra sudėtinga, tačiau, kaip tikina Kyjivas, priešo proveržio nebuvo. Tuo tarpu Torecke Ukrainos kariai ir toliau sulaiko rytinę miesto dalį kontroliuojančius rusus.

„Kramatorsko, Torecko ir Seversko frontuose atakų skaičius šiek tiek sumažėjo. Mes tai siejame su priešo taktine pauze, paskelbta siekiant papildyti atsargas, amuniciją ir įrangą. Kai jie baigs pasiruošimą, atakų skaičius tikriausiai vėl padidės“, – aiškino Donecko srityje kovojančios Luhansko operatyvinės-taktinės grupės atstovė Anastasija Bobovnikova.

[EU+Kuponai] „Halloween Sale“! Mažiausios kainos. Įspūdingų galimybių dulkių siurbliai, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
1932

„Halloween Sale“ išpardavimas

Mažiausios fiksuotos kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

2) „JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

3) „KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

4) „ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius

Išsamiau

Bobovnikova sakė, kad netoli Časiv Jaro miesto „padėtis išlieka sudėtinga“, tačiau patikino, kad Rusija ten nepadarė jokios pažangos. Atstovė paneigė tuos pačius kai kurių žiniasklaidos priemonių pranešimus, kad Maskva regione pasiekė proveržį.

„Kai kurios Rusijos puolimo grupės bando kirsti linijas šioje srityje, jų pastangos greitai blokuojamos ir Rusijos armija neutralizuojama. Liniją kontroliuoja Ukrainos artilerija ir bepiločiai orlaiviai, o tai neleidžia priešui atakuoti sunkiąja technika, nes bet kokie bandymai greitai sustabdomi“.

 

Atstovė taip pat patvirtino, kad „padėtis stabilizavosi“ Torečko mieste. Anot jos, ukrainiečiai efektyviai stabdo įsibrovėjus ir neleis jiems pulti iš rytinės miesto dalies, kur dislokuotos Rusijos pajėgos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(1)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()