[ŽT] Vienas „Skala“ karys prieš rusų pėstininkus. Neįmanoma patikėti, kas nutiko (Video)  ()

Sustabdė ugnis.


asociatyvi nuotr.
asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=897606142552465&set=pcb.897606172552462

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

425-ojo puolimo bataliono „Skala“ karys savarankiškai atrėmė priešo puolimą Pokrovsko kryptimi. Iš drono darytą vaizdo įrašą jo kolegos išplatino socialiniuose tinkluose.

Rusų okupantai bandė šturmuoti ukrainiečių pozicijas, tačiau juos sustabdė ugnis.

„Jis pats vienas atrėmė priešo grupės puolimą Pokrovsko kryptimi. Grupė įsibrovėlių bandė šturmuoti mūsų kovotojų poziciją, bet „Skala“ davė vertą atkirtį įsibrovėliams. Mūsų motyvacija yra mūsų stiprybė. Ten, kur stovi „Skala“, rusai neturi šansų“, – rašoma pranešime.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3156 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Filmuota medžiaga pasidalijo ir Izraelio karo stebėtojas Yigalas Levinas, kuris pažymėjo, kad kovos mieste yra labai sunkios, bet Ukrainos kariai, net ir likę vieni, ir toliau gina savo pozicijas.

„Vienas Ukrainos karys atremia Rusijos pėstininkų grupės puolimą. Kovos mieste yra labai sudėtingos, pasitaiko situacijų, kai tenka ginti pozicijas būnant nepalankioje padėtyje“, – rašė jis.

į
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: