„Po to, kai užėmė Rusijos armija.“ Ukrainos kariai nusprendė nepasiduoti (Video)  ()

Pralaužė pozicijas.


Stop kadras
Stop kadras
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=y-8G4uGjglQ&t=7s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kursko srityje Ukrainos bepiločiai orlaiviai sunaikino Rusijos BMD-2 ir MT-LB. 

Savanoris Sergejus Sternenko pranešė, kad kovinį darbą atliko Teritorinės gynybos pajėgų 103-iosios atskirosios brigados kariai. Pirmiausia buvo atakuotas šarvuotasis transporteris MT-LB, o po to – pėstininkų kovos mašina BMD-2.

Transporto priemonėms buvo smogta netoli Snagosto kaimo, kurį anksčiau užėmė Rusijos kariškiai. Ukrainos pajėgos šią gyvenvietę prarado po to, kai Rusijos kariai prasiveržė pro kairįjį ukrainiečių grupuotės flangą.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastiškos lazerinės graviravimo staklės (Video, „Swiitol E18 Pro“)
1566 2

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Taip pat 36-osios brigados jūrų pėstininkai kartu su 47-osios mechanizuotosios brigados teroristinės gynybos ir kovotojais vykdo operaciją, kurios tikslas – išstumti okupantus iš užgrobtų Zelenyj Šliacho ir Novoivanivkos kaimų Kursko srityje.

36-osios atskirosios mechanizuotosios brigados sunkiosios technikos kolona, kuriai vadovauja tankai T-64BV, kovodama pažengė 2 km keliu Rylskas – Korenevo – Sudža. 

 

Žengdami pirmyn kariai du kartus susidūrė su pasipriešinimu, pralauždami pozicijas miško želdiniuose ir įžengdami į Zelenyj Šliacho kaimą. Jūrų pėstininkų puolimą rėmė žvalgybiniai dronai ir artilerija, naudojanti kasetinius šaudmenis.

Netoli pačios gyvenvietės jūrų pėstininkai atrėmė kelių šarvuočių mechanizuotą kontrataką, pasitelkę tankus ir atakos dronus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(3)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: