„Rusija siūlo 12 000 karių į 36 naikintuvus Su-35.“ To nesitikėjo niekas  ()

Netrukus kare Ukrainoje dalyvaus mažiausiai 12 000 Šiaurės Korėjos karių. Aiškėja, ką mainais už jos „patrankų mėsą“ Maskva gali duoti Šiaurės Korėjai.


Su-35
Su-35
© Dmitry A. Mottl (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sukhoi_Su-35.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-27 „Rusija siūlo 12 000 karių į 36 naikintuvus Su-35.“ To nesitikėjo niekas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgybos duomenimis, spalio 27-28 dienomis į Ukrainą turi būti išsiųsta nuo 12 000 iki 15 000 Šiaurės Korėjos karių.

Tuo tarpu „Bulgarnian Military“ praneša, kad mainais už karius Maskva į Pchenjaną gali atsiųsti mažiausiai 36 naikintuvus Su-35.

Šiaurės Korėja turi labai pasenusį oro laivyną. Jis daugiausia pagrįstas MiG-15 ir MiG-21 lėktuvais. Žvelgiant per didėjančios įtampos su Pietų Korėja prizmę, Šiaurės Korėja be sustiprintų oro pajėgų gali greitai pralaimėti galimą karą. Štai kodėl Pchenjano valdžia nori įsigyti naujų kovinių lėktuvų ir bepiločių orlaivių.

[Vokietija] Beprotiškai geros kainos ir funkcionalumo portabilaus multimetro rinkinys - nustebs ir profesionalai („KKNOON K618“)
2112 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

Šiaurės Korėja jau keletą metų bandė Kinijoje įsigyti naujų lėktuvų, tokių kaip JF-7, J-10 ar JF-17, tačiau nesėkmingai. Pekinas lieka kurčias Pchenjano prašymams, nes baiminasi padėties tarp Korėjų eskalacijos, dėl kurios Azijoje gali kilti ekonominių ir prekybos problemų.

Analitikai mano, kad Kim Jong Unas norimus lėktuvus gali gauti iš Rusijos. Mainais į daugiau nei 12 000 karių šalis galėtų gauti mažiausiai 36 naikintuvus Su-35. Šis daugiafunkcis orlaivis turi didelių pranašumų, palyginti su pasenusiais modeliais, kurie šiuo metu naudojami Šiaurės Korėjoje.

 

Nuo šių metų rugsėjo Šiaurės Korėjos pilotai pradėjo treniruotis ant Rusijos naikintuvų, pabrėždami strateginę dviejų tautų partnerystę. Tai yra įrodymas, kad Šiaurės Korėja netrukus gali turėti Su-35.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(64)
(-53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()