JAV kaip virusas plinta nauja beprotybė. Nesupranta, kas darosi su Mėnuliu (Video)  ()

Atrodytų, pasaulis jau niekuo nebegali nustebinti – bet pasirodo, yra žmonių, kurie nesupranta, kodėl Mėnulis kartais matomas ir dieną, ir mano, kad tai yra naujas neįprastas Žemės palydovo elgesys, rašo „IFLScience“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinėse Amerikos Valstijose dešiniųjų pažiūrų laidų vedėjas ir sąmokslo teorijų šalininkas Stewas Petersas socialiniame tinkle „X“ paskelbė tai, kas, jo manymu, yra naujo reiškinio atsiradimo įrodymas, ir parašė: „Ši Mėnulio pilnatis pasirodė vidury dienos. Taip neturėtų atsitikti.“

Įrašas sulaukė stebėtinai daug pasidalinimų, ir kai kurie vartotojai sutiko, kad čia kažkas negerai.

„Tai pastebiu jau kelerius metus. Vaikštau tris kartus per dieną ir ryte visada matau Mėnulį vienoje pusėje, o Saulę – kitoje, – atsakė vienas „X“ vartotojas, prieš mestelėdamas antrą sąmokslo teoriją. – Čia vyksta kažkas labai dirbtinio. Saulė dabar balta, o ne geltona, kaip būdavo, kai buvome vaikai. Mėnulis švyti kaip žibintuvėlis, neatrodo tikras. Mes tikrai turėtume klausti, kas vyksta su mūsų dangumi! Jau nekalbant apie „chemtreilus“.

Tiesa ta, kad Saulė nepakeitė spalvos – nors gali būti, kad anksčiau dėl didesnės taršos Saulė atrodė geltonesnė. Kalbant apie Mėnulį, nors naktį jis atrodo ryškesnis dėl kitų šviesos šaltinių trūkumo, o dieną jis matomas buvo visais laikais (daugumos Mėnulio fazių metu).

 

Mėnulis atspindi Saulės šviesą į Žemę, dieną ir naktį. Tai nėra neįprasta ar kokios nors Mėnulio judėjimo sąmokslo teorijos įrodymas, tai vyksta didžiąją laiko dalį. Tiesiog reikia šiek tiek dažniau pakelti akis į dangų, rašo „IFLScience“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(26)
(13)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: