NASA ekspertai: Tunguskos dydžio meteorui sprogus virš Niujorko, žūtų milijonai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fostil 2013-03-21 15:08
Nu DIEVE MANO uzteks jau situ parodiju. Kiek galim grasinti situo bredu? Praejo visos garsios pasaulio baigos, tai dabar meteorais grasinsit desimtmecius?
Sinister 2013-03-21 17:10
Niekas čia niekam negrasina. Asteroido ir Žemės susidūrimas yra visai tikėtinas. Netgi labai tikėtinas, atsižvelgiant į tai jog 20-50 m skersmens objektus atranda likus mėnesiui, savaitei ar kelio dienom iki prasilenkimo su Žeme, o kartais atranda tik po prasilenkimo. Džiugu, kad Čeliabinsko išdužę langai pažadino pasaulio politikus, gal finansavimo padoraus susilauks tokie projektai kaip NEO. Bet aišku, mums paprastiems runkeliams tai tik eilinis briedas kuriuo kas nors iš mūsų nori pasipelnyti ir pagasdinti. Vagys! Visi vagys ir melagiai! Meteoroidų ir asteroidų nėra!
rwc 2013-03-22 04:46
Na ir freakas tu, fostil. Gi niekas nesako, kad jau rytoj kažkas bumbtels ant Niujorko. , kad šiame amžiuje driokstels tankiai apgyvendintoje teritorijoje. Tokia teritorija gali būti kad ir koks miestukas Afrikoje. Tarp Tunguskos ir Čeliabinsko praėjo vos kiek daugiau nei 100 metų. Kiek dar tokių meteoritų tiesiog nesukėlė pasaulinės medijos dėmesio, kiek jų nukrito į vandenynus, kiek praskrido visai šalia Žemės - niekas nesuskaičiuos. O kad 3 panašaus dydžio akmenėliai buvo užfiksuoti per porą mėnesių (2 iš jų vieną dieną) - ką nors sako? Jei stebėjimų technologijos taip ištobulės, kad užregistruosime kiekvieną juodą 10 m skersmens akmenį, pralekiantį 100 000 km. atstumu (tai yra ~20 min. kelio prasilenkti su Žeme), pamatysime, kad esame apšaudomi pastoviai, ir bet kuris iš tų nekaltų akmenėlių gali netyčia užkristi ant galvos. O šiaip - patiko tas filmukas apie kiniečius. Tiek patoso, tiek džiaugsmo - komentatoriai krykštauja kaip maži vaikai. Beje, ar man vaidenasi, ar ties 1:05 pasigirsta "Taip kalbėjo Zaratustra" finalinis motyvas?