Ar nepavojinga į kosmosą siųsti žinias apie save?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-09-25 20:55
Jei tie ateiviai sudaryti is atomu tai jie jau senai supranta,kad juos valdo tie patys desniai kaip ir Zmones. Tai kam kistis,kad gali paziureti gera teatra.
Anonymous 2008-09-25 22:02
Na žinoma, amžinai kosmose negalėtu išgyventi, bet juk per potvynį žmones lipa į kalną, nors ir žino, kad vistiek paskęs. O gal pasiseks, gal kas išgelbės, gal ras vietą kur gyventi. Aš turėjau mintyje tik tai, kad įmanoma išskristi iš saulės sistemos ir kažkiek laiko išgyventi. Tam intensyviai ruošiantis, galima per kokį šimtmetį, kitą, tą išgyvenimo laiką padaryti gana netrumpą. Juk saulė neturėtu imti ir susprogti netikėtai, tie priešsprogiminiai požymiai gali tęstis ne vieną šimtmetį.
Manga 2009-03-08 17:19
Jei TV siganlas eina kosmosu ir puikiai, kad niekas neatsisauke as nesistebiu. prisiziuri "Svetimas" , "Grobuonis" ir pan. ir pagalvoja kokio b**** ten skristi jei kazkokie nesveiki ten gyvena su visais kariauja, babilonai ir zvaigzdziu vartai skraido + kartais visi zombiais pavirsta ir vieni kitus valgo ))))))))
enzim 2009-03-08 20:23
Kaip tik šiandien pažiūrėjau filmą, kuriame išslaptinta daugiametė NSO stebėjimų patirtis rusų karineme jūrų laivyne. Pamasčius, kelios išvadėlės peršasi: 1) eksperimentuojama su naujausiais karinių technologijų prototipais, o visas triukšmas apie NSO- tai tik dezinformuojanti priedanga, beja būtent taip, praėjusio amžiaus bėgyje, buvo elgtasi jau nekartą. 2) pražiopsojom paralelią civilizaciją vandenynų dugne, kuri valdo energiją, bet technojoginės civilizacijos jai visai nereikia vystyt, kad galėtų tą energiją valdyt. 3) ateivių robotai, nes neišsivaizduoju baltyminės gyvybės formos, kurios pakeltų tokias perkrovas, nekalbant jau apie tai ,kad mes neturim tokių medžiagų ir technologijų, kurios leistų startuoti viršgarsiniu greičiu iš po vandens, pramušant 2m storio ledą.
Anonymous 2009-03-08 20:45
Pramusti gali betka juk tai tik atomai. O tu pamegink pramusti elektrinius laukus,cia jau naujiena.
HiTech 2009-03-08 22:28
Su tokiais faktais kaip "naivu butu tiket kad esam vieni" galit eit ir bobutem pasakot apie ateivius. Nesakau kad esam vieninteliai bet taipogi nesakau kad yra dar kazkas, taciau ateiviu niekas nemate. Ir nesiulykit man ziuret montazu youtubej. Sakot kad as be irodymu sakau kad nera ateiviu? As taip pat neturiu irodymu kad pas mane limonas zalio kambaryje metosi, tai dabar jus visi pradesit teigti kad as milijonierius? Sakot daug zmoniu mate ateivius? Daug zmoniu mate dieva, marija, angelus, apie tai net knyga didziausia parasyta, pries tukstancius metu jo portretas (dievo) garbingiausiuose vietose kabedavo. Tai kodel i dieva netikit? Kaip kazkur seniau sakiau, zmogui privalu tiket, nesvarbu i ka, kaikas tiki i dieva, jus i ateivius (nes tai labiau zadina fantazija). Kad bakteriju pilna visatoj tai taip bet ne visagaliu ateiviu kurie turi zmogui nesuvokiamas technologijas, ir tik stebi mus nes mes jiems kaip skrusdeles ir dar kvailos ir bejeges o jie... Juokinga pasidaro pasiklausius tokiu kalbu. Na bet jei patinka fantazuot, fantazuokit, o as nepatikesiu ATEIVIAIS KURIE >>>ATSKRENDA I ZEME<<< kol nebus tikru irodymu. Ir neklykit ant manes del to ka pasakiau, nes jus lygiai tapati sakot apie dieva. O ar jis yra? Lygiai toks pat atsakymas i klausima ar ateiviai atskrenda i zeme kad pasijuokti is musu. Naivuoliai.
algisle 2009-03-09 00:33
Straipsnio citata - nedidukių ir todėl monolitinių žvaigždžių. Laikoma, kad to tipo žvaigždės gyvuoja nuo 8 iki 10 milijardų metų. Palyginimui - manoma, kad visatos amžius 12 milijardų metų. Iki šio momento Saulė yra "nugyvenusi" tik 5 mlrd. metų. Taigi Saulė unikali, ji ir Visatos amžininkė ir jai dar liko 3 - 5 milijardai metų. O plėtimasis prasideda amžiaus pabaigoje ir yra sąlyginai labai greitas.
Anonymous 2009-03-09 12:28
Na tiketis kad esame vieni tai manau absurdas 400 mlrd palnetu nuo vieno galo visatos iki kito 120 tuksdt metu sviesos greiciu ir jus vis dar tikite kad esate vieni As galvoju taip kad mes esame kaip skruzdeles o jie kaip zmones bet proto issivystimu ir jie tiesiog kaip mes ziurim gyvunijos pasauli taip ir jie kartais ziuri mus o kartais ir bando bendrauti juk ir mokslas bando su skruzdelemis bendrauti feromonais. O jus pabandykit pagalvoti ka mano skruzdeles kai mes ateiname prie skruzdelyno ar jos suvokia kas mes. O ju atradimai kaip pacioms uzsiauginti valgyti prilygsta musu zmoniu isradimams isradimams lyginant su ju technologijomis. Cia tik pamastymai juk sakoma kuo daugiau zinai tuo daugiau klausimu iskyla! O skurzdems kazin iskyl aklausimu apie nafta elektra apie pc, elektra cia vel vedu ant to kad mes gal esame ant tiek atsilike dar...
HiTech 2009-03-09 13:32
Dar viena skrusdele virsui manes. O tu gali pateikt kokiu normaliu irodymu kad nezemiskos butybes lanko zeme?! Tik nesakyk kad apsurdiska manyt kad mes vieni. Manes tai neitikina.
Anonymous 2009-03-09 15:16
nemanot kad saule pliacias jau daug daug metu gal netgi buvo kitu planetu kur buvo civilizacijair juos saule pasiglemze???
HiTech 2009-03-09 18:32
Tu cia apie musiske zvaigzde kalbi?
Anonymous 2009-03-09 21:29
Šviesmetis lygus apie 9 460 mlrd. km Norėčiau sužinoti daugiau apie tą vienintelį nepaaiškintą radio signalą iš kosmoso. Gal kas nors turite informacijos?
Anonymous 2009-04-10 14:11
cia kazkas rase, kad NSO lanke ir mus paliko ramybeje, nes mes esam kovinga rase ir blah blah, bet juk tai musu instinkai? gal jie tiesiog laukia kol jie issifiltruos ir tada uzmegs rysy!
Anonymous 2009-04-10 14:30
Žmogus turi dvasinius instinktus ir gyvūnų instinktus. Gyvūnų instinktai skatina varžytis ir nugalėti visus konkurentus, dvasiniai instinktai skatina niekam nesukelti skausmo. Taikos ir laimės!
Nightbringer 2009-07-28 15:31
Lyginti, kad žmogus ateivui yra tas pats, kaip mums skruzdė yra labai neapgalvota. Turbūt prizižaidei starcrafto ir galvoji, kad ateivis turi ten tokio "overmindo" (turbūt) protinius gebėjimus? (didelis mėsos gabalas, kuris savo protu valdo ištisus milijardus kitų padarų.) Juk kiek jam reikėtu valgyti vien patenkinti proto sunaudojimus išteklius. Ir kaip evoliucija galėtu sukurti toki prota? Juk kol isivažuoji su ugnimi ir akmeniu, daug proto nereikia.
nerimas 2009-11-23 14:29
Na, abejoju ar kitai, kad ir kiek pažengusiai rasei būtų svetima agresija. Deja, galima matuoti tik žmogiškais matais, bet prisitaikymo sugebėjimas ir kova už išlikimą stipriausiojo metodu yra universali konstanta gyvybei. Ir aš asmeniškai nemanau, kad kur nors kitur turėtų būti kitaip - paprasta logika: ėdesio visiems neužteks. Bet žinoma, neracionalu skrieti šviesmečius n metų kad prisigrobti resursų kaip kokiam "planetarion'e". O dėl jau vykstančių kontaktų aš asmeniškai abejoju... ypač juokina kvailai skambanti amerikietiška "pagrobimų" isterija (liežuvis neapsiverčia vadinti to reiškiniio kitaip). Po gero pusmečio mūsų pasyvaus tyrinėjimo ateiviai prieitų išvados, kad užtektų jiems pasirodyti viešai ir mėsa eksperimentams į eilę sustotų, ir į labai netrumpą eilę beje.
rock2400 2010-06-06 13:16
apie skruzdes : skruzdes nuo savo skruzdelyno labai toli nenueina...