Mįslinga dėmė Jupiteryje ėmė daugintis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

blizzard 2009-09-13 11:49
norėjau parašyti kad tikėjimas/galvojimas kad jų nėra to nežinant nėra geras dalykas, jeigu mes neatmesime galimybes jog jie kažkur yra, nesvarbu ar jupiteryje ar bala žino kur, mes turėsim dėl ko tobulėti, tobulinti savo technologijas ir t.t teigti kad esame stipriausi,geriausi ir protingiausi, būtų labai kvaila ir rizikinga..
HiTech 2009-09-13 16:35
O tu man parodyk kas yra protingesnis uz zmogu. Taip, kad sakyti jog zmogus yra protingiausias NERA KVAILA, labiau kvaila issigalvoti kad NSO tai ateiviai. Suprantu, jog tau sunku su tuom susitaikyt, taciau tokia ta REALYBE O del tobulejimo... Tai gal mes ir i menuli skridom paziuret ar ten nera ateiviu? Zmonija visalaik tobulejo ir ne del to, kad ieskojo nezemiskos givybes. Dabar zmogus tyrineja kosmosa tam, kad issiaiskint kas ir kaip vyksta visatoje, o ne vien del zaliu zmogeliuku. Aisku, yra ieskoma ir ju, taciau jei ir ju neieskotume, tobuletume ir toliau.
blizzard 2009-09-13 20:42
tai tu reiškiasi valgytum musmėres jeigu nežinotum ar jos nuodingos? panašu kad mūsų mastymas skiresi.. negaliu parodyt protingesniu padaru uz zmones kol kas, taip pat kaip tu negali irodyt man kad tu turi smegenis, juk as ju nesu matęs... galimybe visada yra ir taip aklai tikėti kad mes protingiauia yra kvaila, zinoma yra kvaila teigti kad zali zmogeliukai tave medzioja ir jie mus kadanors uzpuls.. tiesiog nereikai to atmesti
HiTech 2009-09-14 01:55
Bet kodel tu aklai tiki, jog yra protingesniu uz mus? Taigi yra tokia pat tikimybe jog mes esame protingiausi, tai kodel tu netiki tuom, kodel renkiesi fantastiskesni varianta? Tu pasikliauji tik teorinem galimybem, o as esamais faktais - kas teisesnis? O del tu smegenu tai ka as zinau gal tada ir zeme tusciavidure yra? Jug niekas neprasikase kiaurai...
MiramiS 2010-08-01 20:11
Nu jei zeme tuscia tai tada ir plokscia arba kampuota, bet tirkai ne apvali Cia tokiais dalykais gincytis yra FAIL nes neivienas nesugebesit irodyt kuris yra teisus. net jei HiTech teigs kad jis remiasi faktais o ne teorinemis galimybemis vistiek as galeciau teigti kad daugybe teoriju pasiteisino tad net ir jomis pasikliauti yra teisinga (is dalies, bent jau).