Fantastiškas pasiekimas: lietuviai pralenkė daugybę Vakarų Europos šalių, jau pasiekėme antrąją vietą!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2022-11-24 18:14
Metu pakuotę tokią, kokia ji yra išėmus iš jos produktą. Šiaip tikrai būtų įdomu atlikti eksperimentą ir patikrinti kuris variantas geresnis. Kol kas vadovaujuosi ta logika, kad pakuotė ten keliolika gramų tesveria, o ją pilnai išvalygti sunaudosiu kokį litrą vandens ir šaukštą fairy. Tai manau, kad toks "perdirbimas" galiausiai bus nuostolingas. Tai tegul meta tiesiai į pečių su tais riebalų likučiais
Robkinas 2022-11-24 21:56
Siaip uzterstas plastikas (po produkto) keliauja i deginimo kameras, nes neapsimoka plaut, valyt ir is naujo lydyti tokio plastiko.
kestutisz 2022-11-25 00:21
Esu dėl "žalumo" sudeginęs ne vieną litrą dyzelio, nes teko važiuot keliasdešimt km, kad parvežti išmetimui (kur atvažiuoja spec transportas) padėtą pakuotę, kurią įrangos tiekėjas (ekologijos vardan! atsiųsdamas dar kartą kurjerį!) būtinai norėjo atgauti, nes turėjo KPI'us jas surinkti, priduoti kažkur pats (gal net tai pačiai kontorai kuri atvažiuotų ir taip į pirmą tašką), tad tu tiesiog neturi savęs užsiduoti tokaisi klausimais - verta/neverta. Partija liepė ir viskas :) Realiai norėčiau pamatyt kaip tas mūsų stebuklingas perdirbimas atrodo, kažko nieko kito be deginimo (tiek švaraus, tiek užteršto) ir negirdėjau - ir kažkodėl įtariu, kad mūsiškiai deginimą sugebėjo apiforminti kaip perdirbimą, ir iš to visi stebuklai.