Tvarumo ekspertai: kompensuoti CO₂ nepakanka – metas siekti nulinių emisijų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2023-11-06 17:32
Galiu kirsti lažybų, kad bus sugalvotas tik koks nors kitoks locahtronas (na ten sunaudot dar daugiau energijos kad užkasti kokį "baisųjį" co2), arba blogesniu atveju - daugiau bedarbių ir dar daugiau gamybos ne EU/US.
Benediktas 2023-11-06 17:37
Yra žmonių, kurie netiki neaikivaizdžiais dalykais. CO2 nematau - reiškia jo nėra, arba va prer 10 metų nemačiau, asmenisškai, kad man blogesnis oras būtų, taip lygiai kvėpuojasi - reiškia - mokslininkų išmislas, neturi ką veikt, visi susimokę. Kur vyksta karas, Ukrainoje? Ar tu buvai, ten ir matei? Iš kur žinai, kad vyksta karas? Per TV sakė. Per kur, per TV? Mažiau žiūrėk TV. Yra taip mąstančių nemažai. Dėl Ukrainos tai hiperbolizavau, bet esmė panaši.
Zdarovas 2023-11-06 18:43
Pasidomekit kiek to CO2 realiai yra atmosferoj blemba, Amerikoj jau pizdavojasi dalbajobai kurie uz tokius durnus istatymus atsakingi kur pliurpia jog cia pzdc su co2 didejimu... net patys nezinojo sededami tam kongrese ar kokioj fignioj kiek to anglies dioksido yra. 0,04%, jei sumazetu iki 0.02%, Zemeje jokios gyvybes nebebutu. Nebekliedekit jus kliedesiai daugiau DD
kestutisz 2023-11-06 20:21
Tai irgi prisidėsiu - kiek konkrečiai jo padaugėjo, jau mokyklinius vadovėlius reikės perrašyt? Ten pat, vadovėliuose, rašoma ir apie "Great Oxidation Event", kai na realiai pasikeitė atmosferos sudėtis ir vienom gyvybės formom teko užleisti vietą kitom. Na, nebent aišku toks ir planas - šitoj pasaulio pusėj niekas nieko nebegamins, visi tik tvariai sau sėdės (nes nu vaiikščiojimas irgi generuoja daugiau c02), ant taburečių iš drožlių (iš tvariai iškirstų miškų,kaip dabar irgi labai populiaru ir "moksliška") o kita - gaminas viską, ten jiem pasikeis atmosferos sudėtis ir bus laimė - liks tik tvarūs :)) Bėda, kad atmosfera tai neveikia, ir gamintojų išstūmimas į trečią pasaulį bendrą reikalą tik gadina. Nes būtent taip kaip ir sakai "mąsto" patys aršiausi ekonaciai - jei aplinkui nemato gamyklų, vadinasi jų ir nėra. Be jokio kompromiso, kad ji gal tegu būna, bet kontroliuojama, o ne viskas outsourcinama "kažkur". Ai, dar gi prie temos, tvarumas man jau asociaciaj iš karto asociacija neigiama, kad tai tik eilinė pinigų lesyklėlė, na kaip tas naujas berods Vln "savi"valdybės vadovas, kuriam (išmestam iš kitnos šiltos vietos) tiesiog reikėjo kažkokio posto - tai kažkokį ir gavo.