Nelaimė Odesoje. Nugriuvo 100 metrų aukščio struktūra. Kas nutiko (Video)  ()

Pasak mero Genadijaus Truchanovo, pastaroji diena visam regionui buvo sunki ir varginanti. Katilinės remonto darbai jau pradėti ir bus baigti kuo greičiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Audra ir toliau siautėja Odesos regione ir daro žalą miestui. Stiprus vėjas sugriovė katilinės kaminą. Meras Genadijus Truchanovas apie tai paskelbė savo „Facebook“ puslapyje.

Iš pradžių apie įvykį pranešė vietiniai „Telegram“ kanalai, tačiau vėliau šią informaciją patvirtino meras. Audringi vėjai sukėlė avariją.

„Nukrito kaminas, kurio aukštis viršijo 100 metrų. Iš karto surinkome štabą vietoje ir visus specialistus. Dabar vertiname žalą ir jau pradėjome avarinius darbus. Iš ryto įvertinsime, kokio masto. Parengsime darbų planą, kad būtų padaryta viskas, kad katilinė būtų kuo greičiau paleista“, – sakė Genadijus Truchanovas.

 

Atskirai meras pažymėjo, kad pastaroji diena visiems buvo labai sunki ir varginanti. Tai ypač pajuto tie, kurie dirbo ir tebedirba prie nelaimės padarinių likvidavimo.

 

Odesos regiono karinės administracijos vadovas Olegas Kiperis taip pat pranešė, kad miestas ir toliau kovoja su blogo oro padariniais.

 

„Kai kuriose iškilesnėse vietose gelbėtojams tenka pasitelkti net šarvuotus transporterius. Regiono pietuose krituliai liovėsi, todėl tarnybos gali dirbti našiau. Kol kas sunku Odesos rajone, tačiau visi dirba“, – rašoma pranešime.

Į pagalbą nukentėjusiesiems įsitraukė ir Nacionalinės gvardijos kariai. Jie teikia pagalbą Valstybinei pagalbos tarnybai ir kartu su jais sprendžia pasekmes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(2)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()