Nerealus vaizdelis. Slidininkas lėkė visu greičiu ir prieš pat nosį išlindo juodasis lokys (Video)  ()

Keistas incidentas įvyko netoli Tahou ežero Kalifornijoje, JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nerealus vaizdelis. Slidininkas Tao Fengas leidosi nuo vienos iš trasų Heavenly Valley slidinėjimo kurorte netoli Tahou ežero Kalifornijoje, JAV, ir vos neatsitrenkė į lokį.

Šį kuriozinį incidentą vyras nufilmavo ir paskelbė savo „TikTok“ paskyroje.

@tao7570 Almost hit a bear skiing down ridgerun Heavenly. Didn't realize it was a bear until it was too close #Tahoe #LakeTahoe #tahoelife #travel #heavenly #ski #bear #wildanimals ♬ original sound - Tao

 

„Vos nesusidūriau su lokiu. Iš pradžių nesupratau, kad tai lokys, kol pribėgo visai prie pat“, – vaizdo įrašo aprašyme rašė Fengas.

Paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip slidininkų grupė nerūpestingai leidžiasi trasa nuo apsnigto kalno, kai trasa ima bėgti lokys. Vos išvengęs susidūrimo, lokys nuskuodžia į mišką.

 

„Jei atvirai, bijojau, kad jis užpuls, jei sustosiu. Viskas, apie ką galėjau galvoti, tai pabėgimas. Lažinuosi, kad ir lokys taip manė. Jis ir aš neįvertinome vienas kito greičio“, – „Sacramento Bee“ žurnalistams sakė slidininkas.

Beje, Tahou rajone gyvena didžiausia juodųjų lokių populiacija Šiaurės Amerikoje. Specialistai teigia, kad gyvūnai nustojo žiemoti dėl turistų palikto maisto pertekliaus. Taigi, jie yra „aktyvūs dieną ir naktį“ ištisus metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: