Tai primena apokalipsę. „Krenta degantys stogai, pleška autobusų stotelės.“ Rusiją siaubia milžiniškas gaisras (Video)  (4)

Vietos žiniasklaida praneša, kad gaisro mastas bauginantis. Matyti, kaip krenta degantys stogai, dega autobusų stotelės ir kitos konstrukcijos. Kai kuriose vietose nėra elektros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai primena apokalipsę. Rusiją siaubia milžiniškas gaisras.

Vaizdais dalinasi soc. tinklų vartotojai.

Gaisras niokoja Sibiro miškus ir Buriatijos sostinę Ulan Udę. Vien per pastarąją parą Buriatijoje išdegė 140 hektarų miško.

Anot „Telegram“ kanalų, vietos valdžia buvo priversta paskelbti evakuaciją iš nukentėjusių vietovių. Stiprus vėjas prisideda prie greito ugnies plitimo.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami kampinai šlifuokliai, 100Ah 1280W LiFePO4 akumuliatoriai, portabilūs lituokliai, saulės panelės ir kt. (Video)
4183 1 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „SUNHOOPOWER“ - 12.8V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

3) „Mudiro M-AH21“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

4) „Drillpro PTS200 V2“ - portabilus 100W elektrinis lituoklis

5) Akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) „Oscal PM“ - 200W portabilios saulės panelės

Išsamiau

Remiantis Rusijos žiniasklaidos internete paskelbta informacija su nuoroda į Rusijos Nepaprastųjų situacijų ministeriją, Ulan Udėje dega namai ir kiti pastatai. Gaisro plotas Buriatijos sostinėje siekia 3000 kvadratinių metrų.

Šaltiniai taip pat prognozuoja, kad gaisrų mastas bus didelis. Pažymima, kad Burvode (Ulan Udės mikrorajonas – red.) gaisrai įsiplieskė gyvenamuosiuose pastatuose. Ten evakuojami gyventojai.

Savo ruožtu Buriatijos vadovas Aleksejus Cydenovas sakė, kad mieste ir priemiestyje užfiksuoti penki gaisrai. Visos tarnybos sutelktos siekiant išspręsti situaciją.

 

Vietos žiniasklaida praneša, kad gaisro mastas bauginantis. Matyti, kaip krenta degantys stogai, pleška autobusų stotelės ir kitos konstrukcijos. Kai kuriose vietose nėra elektros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(3)
(15)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: