[ŽT] Staigūs orų pokyčiai. 0 laipsnių. Jau netrukus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-09-20 22:43
Nenormalu, tokie ora, ir dar atsirandą tokių, kurie sako, kad klimatas nesikeičią, jis drąstiškai keičiasi, nepamenu, per ilgus savo metus nuo pat vaikystės tokių orų, arba, bent jau taip atrodo. O tas kontrastas, ryte šaltą dabar, po pietų jau karštą... Gailą, man ateities žmonių, jeigu niekas nesikeis, laukia tragediją, išnykimas, nors gal ir gerai. Ką gero mes atnešėme į šį pasaulį savo dominavimu, godumas, naikinimas, karai...
bahuriux 2024-09-21 00:53
"Dieve, dieve" kai pagalvoji, kaip baisu košmaras visiškas. Orai nenormalūs, vietoj to kad būtu 15°C visus metus visą parą (vidutinė pasaulinė temperatūra) vasaromis būna 30, rudenį vėlai pašala iki 0, o žiemą iki -20 kartais. Kas dabar bus, ko gero mes visi mirsim, ai nu jo mes visi vistiek mirsim tai kaip ir px. O jei rimtai dykumose stepėse ir pan. temperatūra būna naktį minus keli laipsniai diena +50 ir nieko normaliai.
Treisonas 2024-09-21 08:37
Rado ką palyginti, gal skirk kur dykuma, o kur vidutinių platumų klimatas, jeigu nedaeiną, tai dykumoje oras yra sausas, plius smėlis neužlaiko šilumos, o mūsų klimatas yra sezoninis, todėl tokie oro skirtumai jaučiasi žiauriai.
bahuriux 2024-09-21 08:49
Kokie skirtumai? Negirdėjai kad vidutinėse platumose yra metų laikai ir temperatūra skiriasi skirtingais metų laikais. Gal tiesiog per jautriai reaguoji į visokius tokius bs straipsnius apie klimato kaitą, kai pasaulis realiai turi rimtesnių problemų.
Hencia 2024-09-21 18:31
Kai per metus sumušama rekordiškai daug visų laikų orų stebėjimo aukščiausių temperatūrų rekordų, kažkaip linksmai neatrodo... Kodėl nebūna žemiausių temperatūrų rekordų?...