Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
w00xer 2012-09-05 13:39
tuolete turejo irgi neismaloniausiu jausmu buti
faktas 2012-09-05 15:43
Tai kam išvedinėti tokių pipirų veisles, jei jos maistui vis tiek nepanaudojamos? Aš ir su paprastesniais pipirais kinų restorane esu taip nusideginęs burną, kad pirmą dieną išvis nejutau skonio, o vėl normaliai pradėjau jaust tik po kokių 3 d. Aštriai aš mėgstu, net skausmas nelabai traukia...
sigitas69s 2012-09-05 15:59
... ir aš, bet pagal aprašyma man lašo mienesiui užtektu skanauti
HardAxe 2012-09-05 17:25
sudžiovinti, sutrinti, ir į dujinio pistoleto šovinį trupinukus...
pozitronas 2012-09-05 19:52
O kodel masistui netinkamas pvz. maisto pramonei tai tinkamas. jai reikia ka paastrinti pvz 10tonu mesos tai sutaupoma ant transportavimo islaidu
kestutisz 2012-09-05 20:46
pramonei tai toks net homeopatiniais metodais padaugintas vistiek būtų per brangus - chemijos produktai kur kas paprasčiau ir patikimiau dozuojami :)
Tas_pac 2012-09-06 05:11
Tai vistiek jiems turi išdeginti visą virškinimo traktą bei žarnyną.
MariusM 2012-09-13 14:35
Nieko jis nedegina, o tik dirgina receptorius ir tie tik "galvoja", kad deginama. Apie pūsles kažkokias tai nežinau, kiek valgiau Bhut Jolokia (1 milijonas skovelių, tik du kart silpnesnis) tai jokių pūslių ar dar ko panašaus, 5 minutės skausmo ir deginimo, dar 5 minutes toks lyg ir pereinamas laikas, o dar po 5 noris dar ir dar, ir dar
Šiaip klystate, manydami, kad nėra prasmės tokiose paprikose. Tik galvojate, kad mėgstate aštriai, o iš tiesų net neįsivaizduojate ką reiškia aštrus maistas. Prasmė net ir labai yra, nes su visokiais jalapeno nieko absoliučiai nepaaštrinsi, nes jie patys nėra aštrūs, net ir 100'000 skovelio vienetų paprikos, norint pasigaminti ką nors aštraus, reikia dėti tiek, kad neišvengiamai jaučiamas jos skonis maiste, o va jolokia ar skorpionas yra aštresni, ir jų pačių kiekius galima gerokai sumažinti, dėti į medų ar šokoladą, gaminti atomines trauktines ir vis atai neturės paprikų prieskonio.
MariusM 2012-09-13 14:41
beje, ne pipiras, o paprika, pipirai tai tie, kur džiovintos uogos- juodi grūdeliai, nieko bendro neturintys su paprikomis
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Aštriausias pasaulyje pipiras: tarsi išgėrus stiklinę pipirinių dujų koncentrato (Video)