Neregėti šamai milžinai gąsdina vokiečius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2012-09-12 15:16
Cia delfinas, tik biski kitoks o masala jiem gaudy koki naudot? "ciela" vista ar suniuka?
bahuriux 2012-09-12 16:20
Prisiminiau tokia nesamone kuri man atsitiko. Maudemes upeje su draugais, nardziau ir kazkaip sugebejau nedidelei lydekai i snuki ikisti pirsta, ar tai lydekai gal kazkas valgomo pasivaidemo. Tai apdraske pirsta, kaip reikiant, kokie 5-6 pjuviai isilgai pirsto kaip su britvom, savaite i vandeni lipti bijojau Dabar galvoju, kad taip galetu atsitikti turbut tikimybe labai nedidele.
kiesza 2012-09-12 17:17
Garantuotai zvejai megejai tik isvyde si straipsni iskart ruosia meskeres, tinklus, zeberklus, kad isgaudyt tas bjaurybes..
Heksogenas 2012-09-12 18:05
Lydekos turi dantis įvairių ilgių.. I jos nedrasko tu įkišai pirštą ir kitu kampu traukei lauk, tai pats užkabinai dantis ir turi dovanėlę.. Pjauna kaip britvos jei taikai. Jei žvejoji pagauni ir nori iškabinti tai reik atsargiai laikyti už krašto kur nėr dantų išžiodinti ir viduj geriau kišti specialias replytes, nes būna susimuisto ir turi žymę. Keista ten taip aištriai pjauna, kad net kraujas ilgai bėga, su peiliu tokia pt žaizda lyg mažiau kraujuoja. Per nerštą tai būna žuvys augo neršto lizdus ir gina viską šalin. Tai didelis šamas gali padaryt žalos matomos. O jei ten koja sumosuosi tai gali palaikyti ir maistu, bet manau greit po to supranta, kad gyvis per didelis ir spjauna lauk ir pasitruakia.. Yra tekę skaityt kad lietuvoj yra bebras užpuolęs ir nuskandinęs mergaitę, po to ale ją rado bebro urve apgraužtą. Na nėra juokinga, bet kad babras užpultų nuskandintų nuvilktų į urvą ir apgraužtų tai neįtikėta, nes bebrai žolėdžiai, jie gali užpulti gindami teritoriją ir jauniklius..
Talkatif 2012-09-12 23:58
Kažkaip nudžiugino. Ir Vokietijoj žurnalistai gąsdina ir prikolinasi iš žmonių