200 metų niekas nesuprato, kodėl buliai puola raudoną apsiaustą: tik dabar paaiškėjo, kad raudona spalva buliui visiškai nerūpi, tačiau kas jį taip suerzina?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eič 2018-06-25 09:48
„Tik dabar paaiškėjo“.. Jei gyveni kokiam XX amžiuje, tai gal ir dabar..
justt 2018-06-25 11:13
tik dabar? as zinojau jau seniau, na bet jei straipsnio autorius suzinojo tik dabar tebunie dabar
vanduo4 2018-06-25 13:16
- Eič ir justt ko čia lankotės jeigu taip gerai viską žinot? Susiraskit geresnių vietų, niekas čia jūsų nekvietė. - Čia yra technologijų puslapis, skirtas pasidalinti įžvalgomis, o ne pasigirti kas kiek daugiau žino. Google žino dar daugiau, taip kad čia nesikelkit. - Žinovai iš rūgpienio kaimo, eikit šiukšles išnešt, bent jau naudos bus.
Eič 2018-06-25 14:28
As prisikabinau prie formuluotės. Žmonės daug metų jau naudoja raudonus "apsiaustus", bet tik dabar sužinojo, kodėl.
mindaugas.vaitiekūnas 2018-06-25 19:53
Aš irgi "tik dabar paaiškėjusį" faktą skaičiau jau n metų atgal, tikėtina, kad šiame portale. Beje, kai straipsnis vos mokyklą įstengusių pabaigti žurnalistų portale lrytas.lt, tai ten kiekviena žinia kaip "pasaulinė naujiena", kurios nereikėtų kritikuoti (verčiau jau visai neskaityti). Bet kai straipsnis atsiranda technologijų guru*** portale technologijos.lt, tai mūsų darbas į viską pažiūrėti gana kritiškai! *** tokie super duper guru, kad jau eilę metų nesugeba net forumo (komentarų) mobilios aplikacijos versijos susitvarkyti: jeigu komentare panaudoji (bold) ar kitą teksto "spalvinimo" įrankį, tai dažniausiai nematyti jo arba nieko aukščiau jo (url)!