„Skrenda link Maskvos.“ Domodedovo oro uoste aidi sprogimai. Chaosas, žmonės nesupranta, kas vyksta (Foto, Video)  ()

Gali būti, kad netoli Domodedovo oro uosto sprogimus galėjo sukelti dronai, kurie buvo pastebėti rajone.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-10 „Skrenda link Maskvos.“ Domodedovo oro uoste aidi sprogimai. Chaosas, žmonės nesupranta, kas vyksta (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Domodedovo oro uoste aidi sprogimai. Chaosas, žmonės nesupranta, kas vyksta.

Rugpjūčio 10-osios naktį Rusijos žiniasklaida pranešė apie sprogimus ir didelį gaisrą netoli Domodedovo oro uosto. Dabar dangus virš oro uosto uždarytas, o visi lėktuvai arba sukasi virš Riazanės, arba skrenda Sankt Peterburgo link.

Vnukovo oro uostas taip pat uždarytas. Vietos gyventojai sako, kad lėktuvams neleidžiama leistis nuo 1:30, informuoja kanalas „Ukraina 365“. Jie tvirtina, kad lėktuvai arba sukasi danguje virš Riazanės, arba nukreipiami į Šeremetjevą ir Sankt Peterburgą. Rusai padarė išvadą, kad greičiausiai dronai skrenda link Maskvos.

Vėliau jo žodžius netiesiogiai patvirtino šalia Domodedovo oro uosto įvykusių sprogimų liudininkai. Jie išgirdo du garsius sprogimus, po kurių pramoninės zonos teritorijoje kilo gaisras. Nemažai Rusijos visuomenės teigė, kad ši oro gynybos sistema veikė prieš bepiločius orlaivius, skriejančius link Maskvos. Tačiau vėliau pasirodė informacija, kad spėjama sprogimo priežastis – ne dronai, o dujų balionas vieno iš automobilių serviso, esančio netoli Domodedovo, teritorijoje.

 

 

Apie 5:00 val. situaciją pakomentavo RF Gynybos ministerija. Ji paskelbė apie tariamą 13 bepiločių orlaivių ataką, kai kurie iš jų buvo „numušti“ danguje virš okupuoto Krymo.

Įtariama, kad Kalugos ir Maskvos sričių teritorijoje buvo „numušti“ du dronai; likusieji 11 esą buvo „numušti“ virš Krymo; du iš jų – danguje virš Sevastopolio, o dar 9 elektroninės kovos sistemų pagalba buvo „išlaipinti“ Juodojoje jūroje. Tačiau vietos visuomenė praneša apie daugybę sprogimų Krymo Sakų regione.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()