Fantastika, kokį maistą jau gamina iš vabzdžių lervų: sveiki atvykę į XXI amžių! (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dannas3 2022-08-24 09:57
as jauciu pagarba vegetarams ar veganams kurie yra idejiniai ir nevalgo mesos, nes nuosirdziai gaila zudomu gyvunu ar kaip tai ivertintum, nors visa musu gyvavimo laikotarpi tas buvo normalu. Bet laikau totaliais idiotais tuos, kurie siaip sugalvoja nevalgyt mesos. Nu tipo del mados klyksmo kaip pavyzdys. Dar juokingiausia, kai tokie debilai, su stiklinem idubusiom akim, aiskina kitiems, kokia ju mityba puiki ir kad tu turetum prisijung. Grynai sektos pozymis.Tas pats feelingas, kai jehovos liudytojai kazka bando ciesint.
EEE 2022-08-24 10:36
Galiu pasidalinti asmenine patirtimi. Vegetaras nuo 1982 metų, pradžioje dar valgiau kiaušinius su majonezu nes buvo labai skanu, vėliau tai praėjo. Dabar maitinuosi jau veganiškai, malonumas valgant savo gamintą maistą niekur nedingo. Pats kepuosi duonas, tai mano hobis, beveik viską gaminuosi pats, tai valgo ir namiškiai. Su draugu buriuojame, tai jūroje maistą gaminu tik aš, draugas valgo su pasimėgavimu ir sako - laukių tų mūsų išplaukimų kai vėl galėsiu pasimėgauti kitokiu skaniu maistu... o maitinimasi reikia peržiūrėti kas dešimtmetį, keičiasi mūsų kūnas turi keistis ir mityba...
Kirtiklis 2022-08-24 13:54
Gera būti Europiečiu, kai sau gali leisti valgyt ką nori ir moralizuoti, kas yra gerai o kas ne . Bet ne visi Europoje gyvena, ir ne visi turi tokias galimybes, kai kur - gyvulininkystė - vienintelis mitybos šaltinis.
UTF16 2022-08-24 14:22
Ai, nu bendriau jo, diskutuojant lietuviškam forume kiekvieną reikia būtinai reikia prisiminti čiukčius, eskimus, gal dar Afriką įtraukti. Jeigu kalbama, pvz., apie aukštas elektros kainas Lietuvoje, būtinai reikia padejuoti, kad Zimbabvėj ar Nigerijoj alkani vaikai, o elektros nebūna ištisas savaites ir nėra čia kuo mums skųstis. Atrodo, čia protingi žmonės susirinkę, bet kartais kai užvemia, tai ką aš žinau...
donatasv 2022-08-24 14:34
Pirštu nerodysiu į UTF16
Kirtiklis 2022-08-24 17:54
Tai ir kalbėk apie Lietuvos padėti šiuo klausimu, o ne apie ES kur tenka subsidijų kiekis Ispanijai ir koks kiekis Lietuvai. Bet žinoma, reikia prisiminti Ispanijos ar Portugalijos nederlingas žemes ir pašarus. Čia gi Lietuviškas forumas jeigu ka. Ir Gerb. UTF16 nepasikeitė nei per nago juodimą, tik radikalėja ir jei pasakė kad visi turi būti Veganai, taip ir turi būti. Nes pagal jį - čia komunizmas, visi turi būti lygus, ir gali būti lygus. O jei gyveni nederlingose žemėse ir prastoje klimatoje juostoje, tai čia tavo bėda, be žinai tegu visi kiti eina velniop.
UTF16 2022-08-24 18:38
Nevaidink šikančio katino – kaip rašinėjai nesąmones ne į temą, taip ir toliau rašinėji. Metai iš metų tas pats. Tu neįnešei nieko į šitą diskusiją ir to nepakeis nors ir milijonas bereikšmių pliusukų ar minusiukų kažkokiam forume.