„Danone“ nusprendė patikslinti produktų sveikatingumo teiginius ES institucijoms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mona 2010-04-23 17:14
naa,ne, nesportuoju..blogai.., o kodel uzklaust sugalvojai?
kionig 2010-04-23 17:26
O kuno kulturos teorija visai idomi Sportas irgi yra nemaziau svarbus nei kad vitaminai sedint namuose
Mona 2010-04-23 17:35
gal ir idomu,bet tingiu
Azuolas 2010-04-24 00:12
Syki teiravausi vieno gydytojo, kodėl skiria tuos homeopatinius preparatus, tai atsakė "tai čia visokiom bobutėm, kuriom ištiesų nieko nėra, bet nuolat skundžiasi viskuo. Išrašai tokiom homeopatinių vaistų, nuo kurių tikrai nieko nenutiks neigiamo, geria jos sau ir laimingos tiek bobutės, tiek gydytojas" O šiaip nesuprantu niekiap tokio požiūrio kaip monos. "tai kas, kad veikimas neįrodytas"... Juk tie "įrodymai" tai ne kažkokia kelių žmonių nuomuonė, o ekspermentai su kontrolinėm grupėm. Nesvarbu ar pats veikimo principas aiškus ar neaiškus, bet . Tokios "ligos", kaip sloga tai ir nuo šokoladukų praeis, jei tik juos valgant bus atitinkamas nusiteikimas O kalbant apie rimtesnias ligas, tai jei placebas gydytų nuo jų, tai nebūtų išsivysčiusi visa farmacijos pramonė. Dar akmens amžiuje šamanai visas ligas pagydytų savo "burtais" (tas pats placebas).
kionig 2010-04-24 17:14
Aha kai europoje buvo bubonis maras visu gydytoju zoleliu antpilai nei kiek nepadejo. Tuo paciu krito visu ju ir reitingai smarkiai. Dabar kaip nekeista tera durniu ieskojimas ir melzimas ir dar keisciau, jog ir toliau zmones bunka ir ne tik nuo to. Tai kad pensininkai serga ne kiek dazniausiai rimtomis ligomis(aisku yra ir tokiu nemazai), bet jie vargsai daug labiau kencia nuo vienatves, tokia psichologine busena lemia visu ligu paumejima, kai pasisneka su kuom nors tai ir pamirsta savo ligas. O kad dar jauni zmones prievartauja savo organizma antibiotikais kiek teko matyt toki filma per exploreri ypac ispanijoje tas madinga visiem israsinet reikia ar nereikia.
Nightbringer 2010-04-24 19:34
Žolelės ir visokie liaudiški antpilai nėra homeopatija. O jis turėjo omenyje juos naudoti, kaip pagalbine medžiagą imuninei sistemai, o ne kaip vaistus susirgus rimta liga. Beje, o kuo pasiulytum to meto valstiečiams gydytis? O dėl to pritariu, antra diena man susirgus sezoniniu (arbo kažkuo panašiu) gripu man išraše 3 antibiotikų tabletes per diena, beto daktarė ignoravo tai, kad mano imuninė sistema nesusidorjo su svetimkūniais tik 2 kartus per savo egzistavima (1 karta galime atmesti, kaip DNR mutacija, kuri man pakišo koja, nors skamba kvailai, bet tokios daktarų išvados)... Tai darom išvada: imunitetas nereikalingas, galime jį laisvai pakeisti antibiotikais!
kionig 2010-04-24 20:29
Tai as ir norejau pasakyti principa, kad jei taves gydytojas nepagydo tai koks tada jis gydytojas ir gali tokiu vadintis net jei turi diploma ? Aisku mano paminetas istorinis atvejis, tai cia mes dabar gudrus turim nerealias laboratorijas, bet tuo pat metu aisku ir as negaleciau buves pasiulyti nieko geresnio. Tik paralele tokia, kad dabar zmones yra tokie lengvatikiai, kad tiki vos ne viskuom ir dar uz tai moka. Ir tegu moka, tokia jau ju dalia.
Azuolas 2010-04-24 20:52
Su tis gydytojais ir pacientais tai yra galvos skausmas. Pacientai dažnai jaučiasi viską išmanantys ir nuolat burba. Taip pat klesti didelė korupcija, farmacijos kompanijos papirkinėja gydytojus, kad šie išrašytų atitinkamus receptus. Ypač homeopatinių vaistų gamintojai prikaišioje tiek kyšių, kad homeopatiniams preparatams pridaryta daugybė nuolaidų, o ikad juos išrašinėja gydytojai lyg vaistus. Dažniausiai prirašo kokių nors realių vaistų, kurie gydo ir šalia jų išrašo dar kokių homeopatinių "vaistų", kuriuos reikia gerti šalia tų vaistų. Tačiau kai pacientas išgija - nuopelnai atitinkea ir homeopatiniams preparatams... Sykį man išrašė kažkokių homeopatinių ir aš tiesiai šviesiai paklausiau gydytojos, "kaip gali šita nesąmonė padėti. Juk čia milijona kartų praskiesta?" atsakymas buvo "nieko nežinau, bet jie tikrai veikia".... Antibiotikai nuo gripo? Ne tik, kad bakterijos lengvai mutuoja, bet antibiotikai išnuodija iš organizmo ir "geras" bakterijas. Na man rimto gripo ištiesų nėra buve, bet gana neseniai turėjau plaučių uždegimą, kurį gydžiausi antibiotikais. Nors papildomai ir gėriau visokių papildų, atstatančių mikroflorą, bet nuo tų antibiotikų toks apkvaites buvau, kad nieko per dienas neviekiau, tik miegojau.
kionig 2010-04-24 21:12
Nera ka ta ismanyti nesiskverbiant i zmogaus smegenis atidarant kaukole arba panasiai. Tiesiog nelabai rimtoms ligoms uztenka atsiversti medicinos enciklopedija yra dabar knygu visokiu apie naminiu vaistu naudojama. Na ten siulomos dazniausiai arbatos visokios prilkausomai nuo ligos, aisku jeigu simptomai nepraeina tada jau reiktu kreiptis i gydytoja. Benegeriausi vaistai panasioms ligoms yra vanduo ir miegas aisku ir maistas, o toliau leidi paciam organizmui tvarkytis. Arba tiesiog visam tam galima net perdaug neinvestuojant, pvz palaikyti sveika gyvensena, o ne tingyniauti namuose Be to, jei naudojant vaistus svaigsta galva reiktu meginti mazesne suvartojama doze. Reikia cia klausti - jis specas sioje srityje
xuy 2010-04-29 09:59
Kai zmogus tikrai nori gyvent, tai ir medinicina ir visa kita huinia yra bejege