„Natūralus aspirinas.“ Puikiai tinka nuo peršalimo. Dėkite į arbatą  ()

Tai ne tik sušildys, bet ir suteiks jėgų tuo metu, kai mūsų organizmas yra jautresnis infekcijoms.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rudenį ir žiemą, kai šaltis verčia ieškoti šilumos arbatos puodelyje, verta atkreipti dėmesį į priedą, kuris ne tik sušildo, bet ir stiprina imunitetą. Aviečių sultys, dažnai vadinamos „natūraliu aspirinu“, yra ne tik skanios, bet ir sveikatą stiprinantis mūsų mitybos priedas.

Arbata su aviečių sultimis yra ne tik malonumas mūsų skonio receptoriams. Tokia arbata palaiko organizmą kovojant su peršalimo ligomis. Avietėse esantys vitaminai C ir E, taip pat B grupės vitaminai ir daugybė mikroelementų, tokie kaip magnis, kalcis, geležis ir cinkas, daro šias sultis nepakeičiamomis kompanionėmis šaltesniais mėnesiais.

[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!
1310

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Aviečių sultys ne tik palaiko imunitetą, bet ir padeda gerinti širdies veiklą bei reguliuoti kraujospūdį. Jų maistinės medžiagos taip pat teigiamai veikia svorio metimo procesą, pagreitina riebalų deginimą ir palaiko organizmo detoksikaciją.

Vertingos organinės rūgštys, tokios kaip salicilo rūgštis, elaginė rūgštis, obuolių ir citrinų rūgštis, taip pat pektinas, skatina prakaitavimą, šildo ir saugo nuo bakterijų. Būtent dėl ​​šių ingredientų šios sultys laikomos „natūraliu aspirinu“, padedančiu malšinti skausmą ir uždegimą. Ši arbata puikiai tinka peršalimui gydyti!

 

Kadangi temperatūra lauke žemėja ir šviežių vaisių prieinamumas ribotas, aviečių sultys gali tapti mūsų kasdieniu sveikatos ritualu. Tai ne tik sušildys, bet ir suteiks jėgų tuo metu, kai mūsų organizmas yra jautresnis infekcijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(0)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()