„Vitaminas B17“, arba mitas apie vaistą nuo vėžio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kikilis 2011-04-06 17:35
Straipsnių yra po keliasdešimt-šimtą kiekvienai vėžio formai, plius krūvos paskiriems DNR segmentams, virusams ir t.t. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/ http://www.nlm.nih.gov/ http://www.springerlink.com) Apibendrinantys straipsniai, kaip šis http://info.cancerresearchuk.org/cancer ... es-cancer/ , neturi mokslinės vertės, todėl yra retoki. Padoresnis- http://en.wikipedia.org/wiki/Cancer Visad rekomenduočiau anglišką Wikipedia, nesiveliant į gūglės ar supermamų platybes.
Stebėtojas 2011-04-06 20:13
kikili, remiantis ta pačia Wikipedia (žr. savo paskutinę nuorodą), vėžio priežastmi 90-95% atvejų būna kalta aplinka (aplinka, kurioje gyvenam, oras, kuriuo kvėpuojam, ir maistas, kurį valgom). O tu dar aiškini apie mano blogą įsivaizdavimą.... Na, "rišu" aš šią temą, nes prikeps naujų strapsnių, kuriuos reikia perskaityti
kikilis 2011-04-07 14:29
Ar yra prasmė valingai savanoriškai vartojamus kancerogenus (tabaką, alkoholį, muilą su radžiu) priskirti prie aplinkos veiksnių? Nutukimas- krūvos fermentų, atliekančių krūvas funkcijų, keičia savo kiekius/aktyvumą, bei kt veiksniai, tačiau ne pats riebalų kiekis, o būtent disfermentemijos, riebalų stromos migravimai ir t.t. yra karcinogenezės priežastis. Žmogus suserga vėžiu ne dėl storumo, mechanizmas, priežastis- ta pati mutacija, padažnėjusi dėl storumo.
rwc 2011-04-08 06:26
Vėžio priežastis visada būna genuose nuo gimimo, aplinka gali tik paskatinti mutaciją, kuri įjungia ar išjungia kažkokius genus. Jokios magiškos tinktūros negali apsaugoti nuo proceso, kuris įsijungia neprognozuojamai. Ar po šimto, ar po dviejų šimtų metų vėžio atvejų buvo ir bus, gal tik švaresnėje aplinkoje gyvensime, todėl vėžiniai susirgimai pasireikš vėlesniame amžiuje (arba dažniau mirsime nuo kitų priežasčių). Dėl gydymo - tėra vienintelis būdas, sunaikinti vėžines ląsteles chirurgiškai arba jas apgaunant ir nužudant. Pavyzdžiui, pasinaudojant jų goduliu ir pašeriant nuodais. O čia jau paprasta taisyklė: reikia nuodyti kartu ir sveikas ląsteles, tikintis, kad jų godulys bus mažesnis ir jos išgyvens. Vadinasi, magiški kanapių preparatai ir panašūs "vaistai" tėra paprasčiausi nuodai. Bet to, skirtingi audiniai skirtingai įsisavina įvairias medžiagas, todėl negali būti vieno preparato visoms formoms. Toks preparatas arba tiktų tik vienai konkrečiai formai, arba nuodytų visą organizmą. Ypač tai pasakytina apie organinius preparatus - viskas suskaidoma iki paprasčiausių aminorūgščių dar virškinamajame trakte. Paprastesnes medžiagas galima išskirti ir susintetinti, atsargiau dozuoti, parinkti geresnį grynumą, ištirti jų poveikį - todėl jei ir bus atrasta kokia piliulė, tai ji bus sintetinė.
rwc 2011-04-08 06:29
Oi, ne... O kaip, kad nuo jų galima uždusti, dideliais kiekiais nusinuodyti, kad jais girdomi vaikus užpuolę šunys ( http://dhmo.org ).
Azuolas 2011-04-08 09:35
Taip, perdozavus Dihydrogen Monoxido, kurio dideliais kiekiais deda į homeopatinius vaistus, galima juk paskęsti...
Anonymous 2011-04-08 15:58
gali turet Kong kongo genus,bet gaves reikiama kieki radijacijos tikrai susirgsi veziu:)
rwc 2011-04-08 17:05
Taip ir prasideda panika. Yra pakankamas kiekis, kad užsilenktum dėl elementaraus organų iškepimo, skydliaukės atsisakymo, o vėžiui nėra. Bent jau negirdėjau, kad pelytes vėžio tyrėjai švitintų tikėdamiesi 100% sukelti vėžį - yra patikimesnių metodų.
Anonymous 2011-04-09 04:34
(UV) radiation from natural and man-made sources. Some sources of non-ionizing radiation, including power lines, cell phones, TV and computer screens, and microwaves. Ionizing radiation is a proven human carcinogen (cancer causing agent). The evidence for this comes from many different sources, including studies of atomic bomb survivors in Japan, people exposed during the Chernobyl nuclear accident, people treated with high doses of radiation for cancer and other conditions, and people exposed to high levels of radiation at work, such as uranium miners. Types of cancer linked to ionizing radiation: Lung cancer Skin cancer Thyroid cancer Multiple myeloma Breast cancer Stomach cancer placiau cia http://www.cancer.org/cancer/cancercaus ... and-cancer privalu zinoti kas ir kaip,kad nekiltu panika:)
kionig 2011-04-09 12:45
O kas čia panikuoja ?
rwc 2011-04-09 13:17
Ką? Sumalei krūvą dalykų į vieną. Nevaikščiok lauke - dauguma europiečių nuo saulutės . Vėžys yra kiekvienoje mūsų ląstelėje. Užsidaryk neelektrifikuotame bunkeryje, maitinkis tik sveikais produktais - ir vėžio tikimybę sumažinsi gal ketvirtadaliu. Vartok jūtūbėje reklamuojamus preparatus - geriausiu atveju, nepadidinsi tikimybės. Nors tiesa, kad gyvenant ten, kur yra daug radioaktyvių jodo izotopų, verta vartoti jodo turinčių produktų. Dėl to, kad skydliaukėje kauptųsi stabilus jodas, o ne jo radioaktyvūs izotopai, kurie patys skildami skleidžia jonizuojančią spinduliuotę.
Domas1 2011-04-09 14:08
Apie tuos atseit vaistus ir as girdejas ne karta, bet moksle yra ir alternatyvu kaip kad rusu mokslininkas vienas jau naudoja praktikoje ir gydo nuo vezio, zinoma ne vaistais o lazeriu, cia kam idomu jau senstelejes apie tai. Kol kas kiek esu skaites tai po 2015metu turetu israsti vistiek vaistus nuo vezio, tad palauksim ir pamatysim. O kas liecia Lietuvos gydimo nuo vezio metodika svytinimus ir pan tai niekad nepasiteisino - pinigai i bala ir i kapus nuvaro dar greiciau negu nieko nedarant.
Anonymous 2011-04-09 16:25
ties reiskiniu radiacija galiu tik suprasti ar bandyti suprasti kas tai yra o ,ne pats sugalvoti ar pramanyti,kas jau buvo apibresta ir atrasta pries 112 metu. o ar gali buti,kad tie kanserogenai "padeda" mutuoti baltymui?
kikilis 2011-04-09 20:02
Kokia prasmė šnekėti tokias nesąmones? Lietuvoje taikomi vėžio gydymo metodai atitinka pasaulio medicinos standartus, metodus, technologijas ir svarbiausia- efektyvumą. Galvoji Lietuvoj onkologiniai ligoniai gydomi lietuviškais vaistais? O gal ir švitinimo ar branduolių rezonanso aparatus kokiam Lietuvos garaže surinkinėja? Asmeninė patirtis, praėjusi bobutė ar "faktų tyrimo biuras" yra nepatikimiausi informacijos šaltiniai tokia tema. Dėl pinigų į balą- taip- negydykim pensininkų, nebus į balą. Siūlyk seimui.
Domas1 2011-04-11 08:39
As ne apie bobutes ar diedukus kaip issireiskete, as apie zmones kuriems nuo 20-40metu ir suserga veziu. Nerasyciau jeigu nebutu su mano gyminaiciais nutike toje amziaus kategorijoje. Gaila jog kitu metodu dar nezinojom. O del svytinimo tai tikrai ne kas, pats maciau kaip tai veikia priesingai - pablogina sveikata o galu gale gyditojai pasako viskas. Beje del taikomos vezio gydymo praktikos taip Lietuvoje atseit daro viska kas imanoma atseit pagal uzsienio visus reikalavimus, bet uzsienyje gydytojai vistiek yra kur kas labiau patyre ir aparatura turi kur kas labiau pazenguse. O cia jau po 1 vezio stadijos kartais sako viskas bus gerai, bet deja ne visiems tik po tos nelemptos operacijos praejus keletai savaiciu pasako viskas ruoskis. Tuomet as kazko nesuprantu kam tas svytinimas jei jis tik blogina sveikata, gerai jog yra alternatyvu kaip kad neseniai pasklido informacija, bet ne visi gi gali informacijos rasti kur kreiptis, o dar kokie didziuliai tam reikalingi finansai.
kikilis 2011-04-11 15:12
Tiek švitinimas, tiek chemoterapija, tiek operacijos, sveikatą blogina, dar labiau blogindamos ir naviko "sveikatą". Kiekvieno tipo navikas skirtingai jautriai reaguoja į chemoterapiją/švitinimą, o navikų tipų yra virš 200. Vienus galima visiškai sušvitinti, ir žmogus pasveiksta, kitus chemoterapija sunaikina, bet dažniausiai gydymas kombinuojamas. Rezultatai- įvairūs. Jei po operacijos pasiūlė "ruoštis", reiškia stadija buvo 4. Švitinimas dažnai yra paliatyvus, t.y. mažinantis kančias ir kažkiek prailginantis gyvenimą, ypač kai navikas spaudžia žarną (nebeprateka turinys ir ligonis lėtai miršta badu), spaudžia smegenis, stambias kraujagysles. Nešvitinant, būklė dažniausiai prastėja dar sparčiau.
andrius7 2011-06-07 15:27
Bene didziausi sarlatanai yra onkologai ir taip pat farmacinnkai, kurie nuodija zmones ir is to pelnosi. Dauguma vezio vaistu/nuodu/chemo turi vos keleta % success rate. bet manipuliuojant reliavtyvia statistika pateikiami daug grazesni rezultatai. Vezio pramone yra labai didelis biznis ir sukasi miljardiniai pelnai. Del alternatyviu metodu, tai zinomo yra apsisaukeliu kurie siekia pasipelnyte, bet taip pat yra gydytoju, kurie turi daug didesni sekmiguma gydant vezi, nei dauguma tradicines medicinos vaistu. Bet zinoma tokie gydytojai visada isjuokiami sukompromituojami, nes jie netarnaja vezio pramones modeliui. Ir zmones pries aklai pasitikedami savo onkologu patirenekite vieno ar kito jums siulomo vaisto sekminguma, pasalinius efektus, paieskokite alternatyviu ir ju tikrai yra. neskubekite ir niekada sprendimu nepriimkite is baimes ar gydytoju spaudimo. Taip del genu tai tik labai maza dalis vezio atveju yra sukelta paveldejus high penetrance single gene. Ir aplinka, mityba, stresas vaidina labai svarbu vaidmeni vezio vystymesi. Taip pat dabar vias daugiau tyrimu daroma epegenetiniame lygmenyje. Ir yra duomenu, kad maiste esantys komponentai modiuoja ne viena epigenetini mechanizma.
andrius7 2011-06-07 23:54
O kad ne vienas tradicinio vezio gydymo metodas yra sarlatanismas parodo, ir sis tyrimas, kad 1 is 8 vezio pacientu veziui isplitus i kitus organus gauna nereikalinga ir jokiais tyrimais nepatikrinta gydyma/chemo. Ir tai daroma norint pasipelnyti. Cia pacituosiu keleta tos studjios rastu faktu: ' The 140 patients received 869 cycles of chemotherapy. Some received two or more unproven treatments. * Ninety-one of those patients went through 632 intravenous cycles of bevacizumab, at an estimated cost of $1.3 million. * Fifty-nine patients received 218 non-evidence-based cycles of capecitabine, at a cost of more than $600,000. This drug, taken orally, can cause diarrhea, nausea, vomiting, fatigue, rash and swelling of the hands or feet. * Six patients underwent 19 cycles of panitumumab, at a cost of almost $70,000. This drug can trigger itching, dermatitis and rash. Tad pries smerkdami netradicinius vezio gydymo metodus, geriau patikrinkite tradicinius, nuo kuriu mirsta miljonai zmoniu. Ir is to vieno ligonio nulupama bent 10 tuks USD.
kionig 2011-06-08 00:05
Kiek mačiau, tai pakolkas vaistai nuo vėžio veikia tik ant laboratorinių pelių. Beje, , gal galima nuorodas iš kur ėmei tas citatas ?
andrius7 2011-06-08 08:05
Cia yra nuoroda i tyrimo aprasyma. http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... ce+News%29