Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
kestutisz 2025-08-06 13:47
O taip, venkite. Kaip konkrečiai vengti pvz tų pačių konservuotų produktų jei jie yra normali bet kokios šėryklos maisto gamybos dalis? Gi nėra oficialiai pripažinti pavojingais ar pan.
bahuriux 2025-08-12 15:17
Bla bla bla. Tik kažkodėl nesveikai persiėsdami žmonės gyvena ilgiau nei prieš tai, kai maistas nebuvo tiek perdirbtas ir buvo tipo sveikesnis.
Jei gaminat namie patys, tai pakankamai sveikai maitinatės, jei kartais suvalgysit, sausainį, saldainį, marinuotų agukų, burgerį, ar dešrainį visiškai dzin. Skirtumas gal ir pasijustu jei valgyti vien tik perdirbtą maistą, daug kalorijų turintį maistą, su aukštu glikemijos indeksu ir nieko daugiau.
UTF16 2025-08-12 20:55
Iki 1900 m. žmonės gyveno labai sunkiai, daug kur praktiškai pusbadžiu. Gal kokie bajorai surinkdavo reikiamą paros vitaminų normą.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Maistas, kuris sukelia priklausomybę ir trumpina gyvenimą – pavojus prilyginamas rūkymui