Lietuviai normą viršija beveik 3 kartus! Retai griebiasi pakaitalų, bet šis yra ir skanus, ir sveikas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2025-08-28 14:20
čia specialiai lyginimai skirtingi dydžiai? "6 arbatinius šaukštelius cukraus" vs "2 valgomuosius šaukštus klevų sirupo" beje, baisusis cukrus ... pam param (būgnai) ... yra irgi visai natūralus beigi nereikalauja kažkokio baisinio perdirbimo, bent jau pas mus kur realiai tarkuojami runkeliai, iš jų sunkiamas skystis ir jis gryninamas gesintomis kalkėmis (kas irgi gan natūralu), o po to garinamas. Aišku jei pridėti tikėjimą, kad klevų sirupą filtruoja tik per medkirčio barzdą ir be jokios "chemijos" tai ok, ten gal tikrai natūralesnis.