Naujasis XXI a. „maras“ – priklausomybė nuo sekso?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2011-12-02 13:58
Aha nė karto nerūkęs parūkai dėl priklausomybės. Kur logika? Viskas, kas tam tikru metu suteikia džiaugsmo ar šiaip gerų/įdomių pojūčių yra pramoga. Tiesiog ateina momentas, kai supranti, kad iš to rūkymo pramogos yra gerokai mažiau nei neigiamų pasekmių. Čia kaip ir vaikai suauga ir supranta, kad kankinti varles nebėra taip smagu, o dar ir socialiai nepriimtina.
Sniegcius 2011-12-02 17:41
Parūkoma dėl bukumo. Po to žmonės baigia aukštuosius ir t.t. , supranta, kad elgiasi durnai, supranta, kad smirdi, kad trumpinasi gvenima ir pagal tave vistiek rūko dėl pramogos? kur čia logika?
Karvė 2011-12-03 12:03
Parūko, nes įdomu, nes kiti taip daro. Jei žmonės rūko ir nejaučia iš to jokio malonumo, tai jie yra idiotai. Aš kiek pažystų rūkančių, tai jie daro, nes tai suteikia kažkokį malonumą. O ar taip sudėtinga suprasti, kad malonumas ateina greitai, tačiau pasekmės (prastesnės sveikata, trumpesnis gyvenimas) atrodo tolimi ir pačiam negaliojantys, todėl nors jie ir daug grėsmingesni už tą nedidelį malonumą, daugelis, kol nesusiduria su neigiamomis pasekmėmis realiai jų net ir nevertina? Nežinau, tamsta man rodos nieko apie žmonių psichologiją nesupranti. O jei nori pasakyti, kad rūkymas yra neigiamas ir tik neigiamas dalykas be jokių privalumų, tai eik ir plauk smegenis kam nors kitam - aš rūkiau ir žinau, kad turėjau iš to malonumo, todėl papasakok bobutei.
Sniegcius 2011-12-03 16:04
Pats rūkiau ir žinau ką šneku. Bet matyt karvei proto neįkrėsi
Karvė 2011-12-03 22:00
Nu tai kodėl rūkei, jei jokio malonumo iš to neturėjai? Bene mazochistas būsi? Oi, bet net ir jie vis dėl to jaučia malonumą