Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
loggo 2011-12-14 16:06
Nesuprantu... kaip jis nemirė nuo kokios infekcijos? Juk rūgšties liejimas ant visų viduje esančių organų irgi kažką bloga turi padaryti......
Morkis 2011-12-14 17:18
Kazkas neitiketino!
langas 2011-12-14 22:33
vemčiau ir vemčiau su tokiais eksperimentais. čia va gyvas pvz su karve kas yra labai įprasta http://www.youtube.com/watch?v=dY4QkhwQMRA
edragon 2011-12-15 03:21
Įdomus straipsnis
Bet kaip žiauru - vienas pragyveno po šūvio į krūtinę 58 metus, kitas numirė paslydęs ant ledo...
zahiraz 2011-12-15 20:44
"...tas pats jautienos gabalėlis tuo pačiu metu buvo nuleistas ir į A. St. Martino skrandį. Skrandyje mėsa buvo suvirškinta per dvi valandas, mėgintuvėlyje su skrandžio sultimis – per 10 valandų (palaikant pastovią maždaug 38 ºC temperatūrą.)"
Aš niekaip negaliu suprasti,kodėl mėgintuvėlyje virškinosi ilgiau? Tos pačios skrandžio sultys, tapati temperatūra...
Muskietininx 2011-12-15 20:56
Pagalvokim. Galbūt tai priklauso ne tik nuo temperatūros ?
Mėgintuvėlyje skrandžio rūgštis neikiek neatinaujina, o skrandyje ji juk vis atsigamina. Mėgintuvėlyje mėsos gabaliukas stovi ramiai nejudėdamas, o skrandyje jis nuolat minkomas, jis juda, trinasi į sieneles ir kitą maistą. Galbūt todėl greičiau ir susivirškina. Bet čia tik mano spėjimai, nesu biologas. Norint į šį klausimą atsakyt manau reikia jų pagalbos.
zahiraz 2011-12-15 21:12
Reikėtų,tikriausiai į skrandi yra vis išskiriama virškinimo fermentų..tačiau čia irgi tik mano pamąstymas
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Beprotiškiausi eksperimentai. Maistas į skrandį – per skylę šone