Tyrimas: tarp žmonių ir neandertaliečių nebuvo jokio kryžminimosi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Leotaurus 2012-10-01 13:30
Smegenys nėra PC joms netinka kitos programinės įrangos, kurios tinka PC. Tarkime į jūsų smegenis neįdėtume driežo programinės „įrangos“. Ši įranga nedirbtų, nes žmogus turi psichiką. Reikia atminti, kad programinė įranga kuriasi žmogui dalyvaujant visuomenėje. Žmogus gimsta ir vystosi tam tikroje aplinkoje. Kiekvienas žmogus turi skirtingą „programinę“ įrangą. Jeigu vaikystėje sąlygos blogos , blogos intelekto vystymo sąlygos žmogus turi gynybinį mechanizmą depresiją. Mes gimstame su tam tikromis smegenų galimybėmis ir tam tikra valdoma asmenybe, tik augdami mes šias savybes išpildome, augdami užprogramuojame smegenis. Neveikiantis Linux kompaktinis diskas gali egzistuoti be kompiuterio, biografinė knyga gali egzistuoti be žmogaus. Tik skirtumas, kad žmogus yra sunkiau užprogramuojamas ir jo programavimas vyksta etapais, vystantis smegenims. Įsivaizduokite PC kuris evoliucionuotų veikiant, kurio programinė įranga keistųsi nuo aplinkos Žmogus su kiaule yra panašus tik komedijose. Tarp šerno ir žmogaus panašumų daug nėra
vvv2 2012-10-01 14:06
jordanbn2 2012-11-18 07:31
Na nemazai neandertalieciu genu baltieji turi. Juk ju populiacija buvo europoje. Homo sapiens juodaodis. Kunas neplaukuotas. Neanderatlietis baltaodis, kunas stipriai plaukuotas. Ka ir matome baltuju populiacijoje plaukuotumas didesnis ar mazesnis vis pasirodo. Taip pat kalbant apie kuno forma, veido bruozus. Na ir perdetas baltuju rases individualizmas, artimuju ir bendragenciu ignoravimas, nepaisymas - skiriamasis neandertalieciu bruozas, del ko jie ir isnyko. Kuo zmogus turi maziau neandertalieciu genu tuo stipresni bendruomenes ir giminystes rysiai.Ka ir matome afrikoje ir rytuose. Anksciau tai buvo svarbus islikimo faktorius laukineje gamtoje. Deja siais laikais tai progreso stabdis. Ner pernelyg stiprus rysiai kuria mafijines strukturas, korupcijos atsiradima,kraujo kersta. Todel technologineje visuomeneje baltasis individualistas tampa pranasesnis.
Leotaurus 2012-11-26 18:37
Neandertalietis yra zmogus ant kurio pagrindo formavosi dar tobulesni zmones. Pakito labai mazai smegenu sriciu, sumazejo d. zmoniu sudejimas. Plaukotumas nieko nelemia, kiaule yra visai neplaukuota palyginus su sernu. Plaukuotumas yra toks pat reiskinys kaip odos spalva, jis nieko nelemia, nebent geresni prisitaikyma prie aplinkos. Neandertalieciu pirmasis zmogus nesuvoke ir dabar ju nemato, nebent dabartiniai pavieniai zmones. Mokslas yra labai dogmatiskas bijodamas lyginti dabartiniu zmoniu smegenis tarpusavyje. Toks humaniskumas ir tolerancija smukdo moksla. Visokie eugenikai ir fasistai sumenkino smegenu mokslo raida, bet jie skaite, kad juodoji rase yra primityvi. Jie lygino skirting rasiu smegenis ir sleide teorijas kurios nieko bendro su mokslu neturejo. Is tikro toje pacioje visuomeneje gyvena skirtingi zmones turintys skirtingus evoliucinius atotrukius. Neandertalietis yra turintys asmenybe ir intelekta kuris prisitaiko prie zmogaus visuomenes, neandertalietis gali puikiai valdyti kompiuteri ir ismanuji telefona, tik jis nesugeba pasiekti paciu auksciausiu zmogaus pasiekimu mokslo kuryboje ir technologiju inzinerijoje. Siais laikais yra labai didelis progresas kurio nesustabde medicija, dabar evoliucija yra viena is greiciausiu. Kinta netik technologijos, bet su jomis turi kisti ir zmogus. Musu smegenys nera pritaikytos prie dabartines pazangos, todel atsiranda galimybe naujoms mutacijoms kurios pritaikys musu smegenis prie dabartines aplinkos.
Leotaurus 2014-06-17 21:41
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9m_MvXJVLU Filmukas įrodo, kad nebuvo kryžminimosi.
kionig 2014-06-17 23:38
"Įrodo".. Khem khem.. Gal nebedaryk iš savęs pajuokų objekto.