Sudie lateksui: išrandame sargius iš naujo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2013-02-10 02:02
Antraštė tikrai per drąsi, nes kalba eina viso labo apie naują koncepciją. Silikoniniai prezervatyvai tikrai nenukonkuruos lateksinių, nes jie per daug nišiniai. Visų pirma, jie per daug matomi, todėl daug vyrų iškart reaguos taip - kas čia per nesąmonė??? Kadangi dirbu su reklama ir su prezervatyvų komunikacija turėjau reikalų, norėčiau atkreipti dėmesį į tai, kad be saugumo ir pan., efektyviausia prezervatyvų reklama paprastai būna - "Pojūčiai artimiausi pojūčiams be prezervatyvų". Tokius labiausiai perka. O čia pasirodys nauji, kurie suteikia neva malonesnius pojūčius. Nieko naujo, nes jau pilna visokių prezervatyvų su gaureliais, juostelėm, vingiais, tekstūrom ir pan. Juos perka, bet labai siaura auditorijos dalis. Įdomesnė koncepcija su tais, padengiančiais makšties gleivinę, bet įdomu, kaip tai veiks... Makšties gleivinė lytinio akto metu išskiria natūralius lubrikantus. Taigi jis tuoj pat atkibs nuo gleivinės. Ir esmė, kad drėkinamųjų skysčių reikia ten, kur vyksta trintis, o šiuo atveju, viskas visai kitaip. Plius žmones bus labai sunku įtikinti, kad tai saugu, nes to prezervatyvo nesimatys vizualiai.
punktyras 2013-02-10 14:14
Tai va, būtent, nauja koncepcija, o ne „viso labo“ nauja koncepcija. Gaureliai, juostelės labiau malonumas moterims, o čia didesnis malonumas abiems partneriams. Daug vyrų ir į įprastus prezervatyvus reaguoja – kas čia per nesąmonė Reklaminis šūkis tiks tas pats, nes pojūčiai bus tokie patys, kaip mylintis be prezervatyvų, tik malonesni Kaip straipsnyje minima, Vakarų pasauliui prireikė pusės amžiaus, kol visuomenė išvis išdrįso aptarinėti prezervatyvus. Gal dabar reikalai pajudės sparčiau. Aišku, žmonių mentalitetą ir mąstymą pakeisti sunku, bet man atrodo, tai perspektyvi kryptis. Kaip straipsnyje ir minima, makšties gleivinę padengiantys užtepami prezervatyvai išsilaiko iki 6 valandų. Daugybė žmonių tiki, kad nutrauktas aktas ar nusišlapinimas po santykių – puiki apsaugos priemonė, tad užtepamo prezervatyvo „nematomumas“ nebus problema, manau
kionig 2013-02-10 14:26
Išsigelbėjimas tiem, kas mano, kad pasaulyje per daug žmonių
Misanthrop 2013-02-10 19:54
Video tai jo, palyginkit kaip smauko lateksinį ir kaip silikoninį. Be to ten aiškiai su uždėjimu persistengta, aš net pirmą kartą per 2 sec ilgiausiai uždėjau. Be pirštų ten reikia būti, kad taip.
mental1ty 2013-02-10 21:18
Prisipažinsiu neskaičiau straipsnio bet tas video tai įdomiai atrodo. Kai jame su dviem pirštais smauko, tai taip, varpai turėtų būt pojūtis panašus į makštį, nes varpa viduje slidinėja kaip makštyje. Bet kas bus kai visą to kandono plotą apgaubs makštis ir tie žiedai vienas kito atžvilgiu nebejudės? Jei nejudės falo atžvilgiu, tai bus tas pats kas paprastas gandonas. O jei nejudės makšties atžvilgiu, tai vyrams gerai, jausmas bus natūralus, bet moterims - ne, bus panašu kaip dabar vyrams su paprastais prezervatyvais.
punktyras 2013-02-10 21:22
Jei makštis nebus sausa kaip parakas, tai tada slidinės normaliai.
Azuolas 2013-02-11 14:43
nutylima (arba praleidua por akis) šių prezervatyvų numatomą kainą. Kažkaip atrodo, kad turėtų būti bangesni už latekso. Jei kaina skirsis kelis akrtus, tai nemanau, jog nepasiturintys žmonės galėtų sau leisti
Verslininkas 2013-02-12 03:13
daug svariu argumentu uz ir pries, bet vistik butu idomu ismeginti. ka sleicia kaina tai nemanau kad kainoje seme bus jeigu bent jau nevirsys 2x, beto nemanau kad reikalingi labai didesni istekliai pagamint tokiam dalykui.
Labirintas 2013-02-16 23:40
Man labai patiko vaizdelio pabaigoje pasakytas sakinys, kuris ir parodo kam labiau jie skirti Kalbama, kad labiau imutuojama moteriška vietelė užsiiminėjant seksu su "male"