Visa tiesa apie homeopatiją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azuolas 2014-04-29 08:39
Po straipsnio apie telefono numerio skaičių magiją galima pasakityti dar ir apie homeopatiją. Technologijas.lt nupirko panelė.lt ?
ra2 2014-04-29 09:37
Laurynas19 2014-04-29 14:42
As nesuprantu, ko cia jus visi piktinates straipsniu? Asmeniskai, man straipsnis patiko, apie homeopatija nedaug ka zinojau. O sis straipnis papasakojo apie homeopatijos atsiradima, kaip ir is ko gaminami vaistai, kaip grindziamas veikimo principas ir tt. Ir ne pasirode jog straipsnis saliskas. Tiesiog informacinis straipsnis. Taip, pati homeopatija neturi nieko bendro su mokslu, vien del to, kad jokiu rezultatu-veiksmu negalima kontroliuoti, pamatuoti ar kitaip su jais saveikauti, todel tai ir nera mokslas. Taciau kadangi toks dalykas pasaulyje egzistuoja ir gana paplites, as asmeniskai noriu apie tai suzinoti daugiau ir kas tai per daiktas apskritai.
sub 2014-04-29 14:47
Sutinku. Perskaičiau staipsnio pavadinimą ir toliau nebeskaičiau. Atėjau į diskusijas, o čia viskas paaiškėjo, tik patvirtino mano nuomonę - neverta skaityti. Staipsnis gal ne į portalo temą, bet komentarų nemažai, reiškias "popular". Neskaitykit jei nepatinka, jei jau perkaitei ir supratai kad nieko nesupratai, tai nėr ko skūsti t.lt forume, nes jūsų neišgirs. Nebent išgirs tik tiesmukas moderatorius, ateis įspės, o jei prireiks ir išmes. Tiek dėmesio užteks visiems, būkit tyliai ir filtruokit ką skaitot. Ne viskas čia technologijom kvepia, bet kiti kvapai irgi visai nieko kartais.
Dr.NavalKumar 2019-08-10 11:00
Dr. NAVAL'S HOMEO CLINIC AND RESEARCH CENTRE was established in 1995. Since 16 years, it has grown tremendously in various fields of Human health care treating patients with various disorders. Get the best Homeopathic Treatment in Delhi for all hair fall, skin disorders, child health disorders, and any women's disorder, etc http://bit.ly/2KqobpF