Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
uodas 2014-09-16 08:31
Įpilkite į dubenį dvi dalis vandens ir vieną acto ir lengvai nuskalaukite uogas."
actas kiek procentu?
punktyras 2014-09-16 10:13
Tradiciškai actas būdavo 9%. Tai tikriausiai kažkas panašaus turima galvoje ir čia.
trapecijus 2014-09-17 00:22
O ką kaime darom po bulviakasio jei rūsys nėra pats vėsiausias ar kažkiek prasivėdinantis? Nenorint supūdyt bulvių per žiemą įmaišoma obuolių. Jei gerai prisimenu seneliai į maišui bulvių aukodavo 5-6 obuolius. Tie patys pirmi supūdavo po kelių mėnesių, o bulvės išlikdavo ''prekinės išvaizdos'' iki pat ''greitbulbių''. T.y. pačių pirmųjų kur jau liepą nusikasi.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Naudinga žinoti: 7 netikėti būdai, kaip produktus ilgiau išlaikyti šviežius (Video)