Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Gediminas Jurgaitis 2014-10-23 09:02
irode, kad nieko neirode...
immortallt 2014-10-23 09:17
Įrodė, kad ne konservantai lemia puvimą/pelėjimą, o drėgmė. Ir rodantys iš pažiūros gerai atrodantį mėsainį kaip įrodymą, kad čia nuodai, yra tik melagiai.
1337 2014-10-23 13:12
Visiškai nenustebino tyrimo rezultatai.
Jei makdonaldai&ko dėtų ten kokių tikrų chemikalų, konservantų ar nuodų, tai labai greit kokie žurnalistai apie tai parašytų ir korporacija būtų žlugusi.
Maistas kaip maistas, tiesiog nereikia persiryt.
Į temą
Ketleris 2014-10-23 13:52
močiutės kepta duona ilgiau gali išstovė, kaip ir senelio sūdyti lašiniai
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kodėl mėnesį stiklainyje pragulėjęs „McDonalds“ mėsainis atrodo kaip šviežias? (Video)