Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
   	Gediminas Jurgaitis  2014-10-23 09:02
   
	irode, kad nieko neirode...
   
   	immortallt  2014-10-23 09:17
   
	Įrodė, kad ne konservantai lemia puvimą/pelėjimą, o drėgmė. Ir rodantys iš pažiūros gerai atrodantį mėsainį kaip įrodymą, kad čia nuodai, yra tik melagiai.
   
   	1337  2014-10-23 13:12
   
	Visiškai nenustebino tyrimo rezultatai.
Jei makdonaldai&ko dėtų ten kokių tikrų chemikalų, konservantų ar nuodų, tai labai greit kokie žurnalistai apie tai parašytų ir korporacija būtų žlugusi.
Maistas kaip maistas, tiesiog nereikia persiryt.
Į temą  
   
   	Ketleris  2014-10-23 13:52
   
	močiutės kepta duona ilgiau gali išstovė, kaip ir senelio sūdyti lašiniai
   
    Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
    Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
    paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
  
Kodėl mėnesį stiklainyje pragulėjęs „McDonalds“ mėsainis atrodo kaip šviežias? (Video)