Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
rock2400 2015-02-25 13:03
Truth hurts
bentski 2015-02-25 16:53
As vienas apie nutrijas nieko neradau?
Shioks 2015-02-25 17:32
Esu valges rukyta bebro uodega, skonis kaip lasiniu su zuvim sudejus.
Justas116 2015-02-25 18:37
Buvo progos ragaut bebro mėsos, skonis įdomus, jei reik palyginimų tai labiausiai priminė jautieną.
kiesza 2015-02-25 18:58
Nepritarciau, kad tai bent kažkiek neįtikėtina
PupuDede 2015-02-25 19:13
"Tai, kad žmonės valgė bebrus yra istoriškai patvirtintas faktas."
Jie valgo ir dabar!!! Labai skani mėsa ir 100 kart geriau nei kiauliena auginta ant kombikormos
min 2015-02-25 19:28
Ypac skanio yra saltai rukytos bebrienos desros
Tulžys 2015-02-25 20:00
Ponas V. Sakas gal ir geras kulinarijos specialistas, bet su gamtos mokslais turbut labai susipykęs ir kai kurių gyvūnų gyvenime nėra matęs. Visų pirmą jo paminėti zuikiai ir kiškiai nėra graužikai, o faktas apie gulbių poveikį ežero ekosistemoms išvis iš fantazijos srities. Priešingai nei kormoranai gulbės negyvena kolonijomis, o yra griežtai teritorialūs gyvūnai, todėl, kad ir būtų tie jų kakučiai tokie baisūs (kas irgi turbūt pačio sugalvota) jų kiekis neturėtų didesnės įtakos.
Kilgoras Trautas 2015-02-25 23:04
Jo, bebrai ne graužikai, o kiškiai graužikai
sabotan 2015-02-26 00:37
Straipsnis kazkokio idioto rasytas.
rock2400 2015-02-26 13:13
Kur jūs tos bebrienos randat? Turguje?
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Neįtikėtina: keisčiausi senovės lietuvių valgymo įpročiai