Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
FtBall 2015-06-10 11:30
Aš tai mikrobangų krosnelės nenaudoju dėl skonio sugadinimo. Panašiai kaip ir su aliejum/sviestu - reklamuoja keptuves, kuriose galima kepti be riebalų. Pabandžiau kartą ir gana. Na, išimtimi galima pavadint dalį daržovių, bet blynai, mėsa, bulvės - būtini riebalai.
sielinas 2015-06-10 12:23
Viską naudoju ir psichozėms nepasiduodu.
trapecijus 2015-06-10 13:07
Na aš visą gyvenimą (nuo tada kai paskaičiau straipsnį apie mikro bangų krosneles būdamas 8-9 metų) tikėjau, kad mikro bangos judina angliavandenių ir baltymų molekules, o ne vandens. Aišku google padėtų išsiaiškint. Bet tada kodėl agurkas mikrobangėj nesušyla? Juk jame tiek daug vandens. Ne kartą jau prieš daug metų nusistebėjau tuom - būdavo kad net greito maisto neturi kada suvalgyt - įdedi hamburgerį į mikrobanginę - bulka šilta, mėsa karšta, svogūnas šiltas, sūris sutirpęs seniausiai, o marinuoti agurkėliai lyg iš ką tik sloiniko.
FtBall 2015-06-10 13:26
Vat, ėmiau ir pabandžiau paprastą agurką, tai sušilo normaliai. Tik gerai, kad sugalvojau įpjaut aš jį, nes šyla tik vidus, tai net įpjautas jis "sprogo".
Pabandžiau ir du puodelius vandens pašildyt - vienas sūdytas. Jautėsi, kad sūdytas vanduo kažkiek vėsesnis.
Luitas 2015-06-11 10:06
Kaip supratau tai čia yra Video ir tiek. Moksliniai tyrimai nėra atlikti. Spinduliuotė, kurią skleidžia žmogui yra negerai. Visos spinduliuotės mobilūs tel., wifi, televizija, kosminė ect. Tai kuo mažiau spinduliuotė tuo geriau.
Mikrobangų krosnelėje gerai yra vandenį kaitinti, gal dar kelis produktus kaip spragėsius ar karštu sumuštinius, kita mano požiūriu neskanu.
Atk 2015-06-11 16:26
Šviesa irgi yra spinduliuotė. Šiluma irgi spinduliuotė.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Paneigti mitai apie mikrobanges – viską darėme atvirkščiai (Video)