Psichologų patarimai, kaip suprasti sapnų reikšmes

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Stipa 2015-11-11 16:49
Aš žinau viena. Jeigu sapnuoju žaidimą, pvz Lineage II, tai ženklas kad perilgai žaidžiau.
Pumper 2015-11-11 17:04
"Sapnai – paslaptingi, jų reikšmės paprastai neįmanoma nustatyti." - ir čia baigėsi straipsnio skaitymas. Sutinku su Stipa, man irgi dažnai būna, kad sapnuojasi tai, ką per ilgai dieną veikiau. Kitas pvz. tetos mama mirė neseniai ir ji per laidotuves vis pasakojo, kad naktį prieš mamos mirtį sapnavo, kaip jai mama sako, kad nori "iš šito kalėjimo išeiti" ar pan. - suprask per miegus "siela" atėjo ir pasakė, kad nori mirti, nes jau laikas. Visos moterėlės aikčiojo, kaip čia įdomu, nepaaiškinama, dvasios, dievai ir kitas š. Paskui paklausiau aš tetos kaip ten buvo, tai pasirodo, kad ji pati tą dieną mamos dar paklausė, ar nebenori gyventi, o ta palinksėjo. Tai va ir paaiškinau, kad būtų keista, jei šiaip naktį prieš mirtį būtų toks sapnas, bet pasirodo dieną pati iš mamos sužinojo, kad ji jau pasiruošus mirti, todėl nėra čia nieko keisto, kad tas įvykis paskui naktį sapnavosi. Tuom ir užsibaigė tema.
kiesza 2015-11-11 19:17
Ką susapuoji to niekada neįvyks.
Arwis 2015-11-11 20:29
As paprastai miegu labai giliai ir nepamenu kad sapnuociau ka, taciau jai susapnuoju kazka ir prisimenu sapna tai atsikeles suavejoju ar viskas gerai su manimi. Pvz paskutinis sapnas kuri pamenu buvo mazdaug taip: kepu varna lauze ant namo stogo, bet kadangi varna per karsta valgyti soku i baseina ja atvesinti. Bet staiga zvejoju tam paciam baseine. Su kranu. Pagaunu delfina ir plaukiu ant jo nugaros ieskoti kazkokiu salu ;D
Berserkas 2015-11-11 20:43
Gražus sapnai.
Wolfy 2015-11-12 00:18
Retai kada sapnus prisimenu, bet jeigu kažką susapnuoju ir prisimenu, tai dažniausiai sapnas būna logiškas – be jokių ne samonių. Kartais jeigu susapnuoju ryškų labai sapną, tai jis pasitvirtina ir realybėje, bet gaila, kad tokius labai retai tenka susapnuoti.
sub 2015-11-12 09:28
Pritarčiau straipsniui, kad sapnai kažkaip susieti su realybe, ką veikei, ką kalbėjai, ką galvojai. n metų atgal, gal kažkur 15-20 m. atgal kelias dienas žaidžiau GTA I arba II, dabar nelabai prisimenu, bet vaizdas buvo tik iš viršaus su prasta grafika. Dieną pažaidus, naktį sapnuodavau tas GTA mašinytes ir jos taip užknisdavo.