Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
saydo 2017-03-20 08:39
Ir kaip mes dar čia neišsinuodiję..??
bahuriux 2017-03-20 09:35
Nes visas maistas kurį perkame PC, greito maisto restoranuose, bei "snarglinėse" (Šilutėj prie stoties bistro nieks kitaip ir nevadino) ir baruose yra užnuodytas mažomis dozėmis, kad suvalgyti sveikatai pavojingą dozę reikėtu 100 burgeriu praryti irmaišą gruzdintų bulvyčių su pora kibirų padažų. Todėl visas tas maistas yra sąlyginai saugus. Gamintoju moto turėtu būti maždaug toks "valgydami mūsų maistą tikrai nemirsite nuo apsinuodijimo, bent jau iškarto". Kita vertus juk senovėj buvo netgi nuodytojų profesijos, tai jie pradėdavo savo karjerą nuo labai mažų dozių ir užsigrūdindavo nemirti nuo mirtinų dozių. Taip ir mes galim būti jau užsigrūdinę nuo mažų dozių
Mano šaldytuve visada yra majonezo ir mes jo suvalgom nemažai parduotuvinis tai tikras mažos koncentracijos nuodų kokteilis, tai dabar rimtai svarstau galimybę jį gamintis patiems iš kiek įmanoma natūralesnių produktų. O pomidorų padažai daug maž saugūs iš parduotuvių, jei neskaitysim konservantų, kurių dabar labai daug visur.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Ingredientai apie kuriuos eiliniai greito maisto valgytojai nė neįtaria (Video)