Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Broniusg 2017-03-29 09:55
Gal būtų galima tiesiog gaminti-tiekti natūralų maistą? Tada ir jokių rekomendacijų nereikėtų...
rwc 2017-03-29 10:29
Jo, parduotuvėse palikti tik nemaltus grūdus. O cukrų, druską ir aliejų išvis uždraust, kad namie nenaudotų.
donatasv 2017-03-29 17:04
Sveikai gyvensi, sveikas numirsi...
Bet jau kartais perdeda... Jei pradedi skaityt apie maistą, tai vienintelis įspūdis susidaro... Gyvent nesveika...
Vartok su saiku ir neturėsi problemų mano nuomonė...
Creatium 2017-03-29 19:09
Čia tipo parduoti ne duoną, o grūdus?
immortallt 2017-03-30 10:07
Jo, ir staiga čipsų niekas nebenorėtų, colos nebepirktų O gal tiesiog prekybos centras atsisakęs šių produktų bankrutuotų pats pirmas?
rwc 2017-03-30 10:42
Kaži, ką dabar deda į tuos cukraus kubelius iliustracijoje? Kiba plastmasę.
mindaugas1989 2017-03-31 10:29
Cia turetu buti gamybos normos nes pwz Norvegijoje duona skiriasi kaip diena ir naktis aisku kai visada ja valgai tai nieko nejauti bet kai visada valgai norvegiska duona ir paragauji lt duonos tai kai pyragas labai jauciasi saldumas
immortallt 2017-03-31 10:35
Mindaugai, tik nepradėk aiškinti, kokia gera Norvegiška duona, nes jinai vieni balti miltai. Nieko joje gero nėra.
Duona saldi gali būti nedėjus nė gramo cukraus, viskas priklauso nuo to, kokių grūdų miltus naudoji.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Ar pastebėjote, kas darosi su lietuviškais maisto produktais po Pasaulio sveikatos organizacijos išvadų?