Didesnės smegenys – protingesnės? Ir kuo skiriasi moterų ir vyrų smegenų galimybės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jordanbn2 2020-05-20 09:25
Mazdauk vienodo dydzio tos smegenys bent jau siais laikais, jeigu ugis vienodas. Taciau sprendziant sudetingas uzduotis reikalaujancias logikos moterys vis tiek smarkiai atsilieka. Siaip tai intelekto testu rezultatus reiketu pasiziureti. Tskirai moteru ir atskirai vyru. Niekur tokia informacija neskialbiama. Matyt moterys stipriai atsilieka. Aisku yra toks dalykas kad vyrai nuo vaikystes skatinami konkuruoti butent logikos reikalaujanciose srityse. Kita vertus pas vyrus dazniau naturaliai buna isreikstas poreikis logikai.
Ar_as? 2020-05-20 14:38
Rezultatus tokius reiktų žiūrėti ne tik absoliučiais skaičiais, vidurkiais (kurie įtariu būtų panašūs), bet ir pagal pasiskirstymą: įtariu, kad tarp itin žemo ir žemo IQ vyrautų vyrai, vidutinio ir ypač aukštesnio vidutinio - moterys, aukšto ir labai aukšto vyrai. Kita vertus, IQ testas su protingumu turi panašiai tiek bendro, kiek enciklopedija su knyga...
jordanbn2 2020-05-21 04:00
IQ testais dabar vadina bet kokius testus. Siaip parodo jie ta prota. Speliot galima, bet reiketu statistika ziuret. Kad vyrai iskrenta is vidurkio i zemesni tai taip nera. Taip yra socialiniame gyvenime. Juos isstumia moterys. Nes jos disciplinuotesnes, kas nera intelektas, del vaiku. Ir taip pat del to kad yra moteru kurios verciasi prostitucija ir tik del to ju materialine padetis pakankamai gera, tai jos prostitucija uzsiima ne del to kad protingos. Bet pasigerina materialine padeti. Nebutu prostitucijos gertu odekolona prie konteineriu su vyrais ten esanciais. Nemazai moteru finansuoja savo studijas is sekso veiklos savaitgaliais. Tai vel gi nerodo kad jos protingesnes uz tuos vyrus kurie mokytusi jeigu turetu geresni finansavima Pasiskirstymas manau butu tolygus, bet vyrai pranasesni irgi tolygiai. Nors tarp auksciausio intelekto zmoniu greiciausiai dauguma butu vyrai.