Ginklų prieš COVID-19 jau yra - naujas vaistas galės būti naudojamas ir gydymui, ir profilaktikai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-09-16 15:05
Kodėl vaistai tinka visiems, o vakcinos turi tiek daug priešininkų?
daynewss 2020-09-16 15:41
Nes yra daug antivakserių ir jie skirtingų tipų. 1. Antivakserus-kyguolus - toks antivakserių tipas, kuriems "per mažai informacijos". 2. Antivakserus-parasitus - kurie neskiepija vaikų, naudodamiesi kitų "žalojamų" vaikų sukurtu apsauginiu burbulu. 3. Antivakserus-idiotus - kurie ŽINO, kad skiepuose yra žmonių DNR, abortų liekanų, čipai, aliuminis (px, kad antiperspirantus naudoja kasdien), švinas, gyvsidabris, 5G ir plokščia žemė. O pažiūrėjus statistiką, kiek žmonių (vaikų) yra skiepijami, tai skaičiai ne antivakserių naudai. Bet tie keli procentai psichopatų sugeba sukelti didelį triukšmą.
menten 2020-09-16 16:07
Vakcinos yra profilaktikos priemonė, kai žmogus yra sveikas. Kai suserga, baigiasi noras ginčytis su medicina ir mokslu. Kuris antivakseris atsisakytų operacijos, susirgęs apendicitu?
HardAxe 2020-09-16 22:18
jei rimčiau, tai įdomu per kiek laiko pasieks rinką. Jei iki tol atsiras vakcina čia bus galutinis covido pasispardymas, labai geros naujienos.
AAA000 2020-09-16 22:42
vaistas yra zenkliai geriau jis dazniau isgydo net ir beviltiska-labai komplikuota atveji. o kai uzsikretes, skiepyt deja jau per velu... is kur tau kyla tokie klausimai... cia gi bazines mokyklines zinios. vakcinavimas yra patine situacija. nelaimeta. tik sustabdyta. tokia iliuzine saugumo busena. panasiai kaip nusiperki lietsargi ir vaizduojiesi, kad lietus visiskai kazkur isnyko. o va vaistas - is esmes pergale pries uzkrata. jei vaistas bus labai efektyvus (ir pigus) - visas vakcinas sitam virusui gales isvis ismest. ju net nebereikes. vaistai pvz taip pat tiketina atstatys ta prarasta per pandemija buhalterini gyvenimo pailgejima. kai ismire senoliai ir "su gretutinem". sugadino statistika . ir vel tada prasides is medicinos bezdzioniu eiline ir tipine tryda - kaip jie "pazangus" net straipsnyje ji jau juntama
Niemand 2020-09-16 23:24
Abejotina, ar iš vis pasieks. Statistiškai tik 5 proc. pelėms tinkamu vaistu tinka ir žmonėms. Be to, yra dideliu ir rimtu neatitikimu su kitais tyrimais. Reddit yra specialistu diskusijos. Reziumė, kol kas viskas plika teorija.
DarkNRG 2020-09-17 16:54
Koks dar paskutinis pasispardymas? Sitos vakcinos efektyvumas sakoma bus tik apie 40%. Be to, ekspertai sako kad Sis Covid virusas gali pasilikt su mumis visam laikui, panasiai kaip gripas. Taigi gali jau islist is savo bunkerio ir pratintis gyvent normalu gyvenima.