Atsisakę vakcinų turėtų atsisakyti ir gydymo? Taip mano žymus vokiečių genetikas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2020-12-23 11:53
Fondo kompensuojančio skiepų komplikacijas steigimas yra žalingas dėl vienos svarbiausios priežasties - kaip įrodysi, kad tai skiepų pasekmė. Atsiras tokių, kurie ir tai, kad mašina ar žaibas nutrenkė bandys prakišti kaip vakcinos komplikaciją. Kitas dalykas, o kas kompensuos mirtis dėl to, kad nepasiskiepija? Nu omeny man iš vis galva neišneša, kad viruso, kurio komplikacijų ar mirties tikimybė tūkstančiais (mirties milijonais) kartų didesnė, nei vakcinos, bet vakcinos chebra bijo labiau, nei viruso. vanduo4, parodyk, kurios įmonės vakcina gali keisti žmogaus DNR? Nes kiek žiūrėjau, tai arba įprasta vakcina, arba naujoviška, kurioje yra berods RNR grandinės dalis, kuri NEGALI integruotis ar paveikti esamą DNR, tačiau veikia kaip "receptas", pagal kurį prikepa antikūnių. Šitas vakcinų kūrimo būdas jau ilgą laiką tiriamas ir bandomas, tik nebuvo reikalo į populiaciją leisti. Būtent pastarosios vakcinos turi žymiai mažesnes rizikas komplikacijų.
Abe7 2020-12-23 12:11
Diktatūra, teisių suvaržymas, nesaugi vakcina, bla bla bla, bla bla bla. visas tas ašaras sieja vienas bruožas – nekompetencija ir laisvai disponuojama teisė į nuomonę be atsakomybės. Liūdna, kad visuomenei bręstant (sudėtingėjant procesams) ta nekompetencija didėja lygiagrečiai, kadangi anksčiau reikėdavo perprasti vidaus degimo variklio principą, dabar – kvantinę fiziką, biomediciną, etc., you name it. Kas jau iš principo yra nepakeliama 90 proc. (procentas iš lempos) populiacijos jau nešnekant apie informacijos kiekius. O kas koja į koją eina su nekompetencija? Ogi sąmokslo teorijos ir kitas briedas, kuris gimsta grynai iš nesuvokimo kaip, kur ir kodėl vyksta vieni ar kiti procesai. Ir šita problema su laiku tik gilės, žmonės nesuvokdami bijos tiek skiepų, tiek 5G antenų, viskas baisu, nes smegenėlės nebeaprėpia suvokti. Šiuo atveju didžiausia tema per visus komunikacijos kanalus yra virusas ir vai kiek išlindo biomedicinos specialistų ir žinovų. Mat jie nesiskiepys, nes nesaugu. Nes vat ėmė ir nusprendė taip, turėdami kompetencijas pardavinėti daiktus, vairuoti fūras, administruoti odontologijos kliniką ar laidyti RC žaislus. Liūdnos realijos. P.S. aš neteigiu, kad blogis yra atsargiai ir kritiškai žiūrėti į nesuprantamus ar ne iki galo suvokiamus dalykus, tiesiog tuomet reikėtų tą patį kritiškumo principą taikyti ir į savo paties galimą suvokimo ribotumą.
who 2020-12-23 13:33
Pirmosios šalys tokius fondus turi. Bet tai nereiškia, kad lengva įrodyti, greičiau pavieniai atvejai. Teismai būtų užversti naujomis bylomis, bet vėl gi jei pajėgioms šalims pavyksta, reikia ir mums artėti prie tų standartų. Jei nesiskiepija, žmogaus asmeninė atsakomybė. Veikia žmogiškas faktorius, bijoti fizinės adatos, kai tuo tarpu pats virusas nematomas ir daug kam pavyksta lengvai "praslysti", todėl iš aplinkinių formuojasi nuomonė "tai tik dar viena gripo rūšis". Didelį pasiskiepijusių procentą pasiekti bus sunku ir tai atspindi visuomenės siaurą požiūri. Turėtų būti švietimas jau mokykloje, o ateityje ir į profiliuotas specialybes. Galėtų visiems vyrams būti kariuomenės + išgyvenimo pagrindai ir kad tai apimtų ne tik lakstymą su ginklais, bet apskritai pagalbos visuomenei (ekstremaliose situacijose) ugdymą.
VirtualGadget 2020-12-23 14:51
Paskiepijus nei vienas netaps šimtu procentų atsparus ligai. Vakcinos veikia truputį ne taip. Tai nėra jokia stebuklinga piliulė ar panacėja. Iš karto visų paskiepyti net prie geriausių propagandistų norų irgi nepavyks. O norinčių skiepytis skaičius greičiausiai bus didesnis nei nenorinčių. Kad ir kaip ten būtų žmonės nėra tobuli tai kažkokių klaidų tikimybė nors ir maža išlieka. Galima tas klaidas pasigauti ir iš jų pūsti burbulą. Šiuo metu visokius pramanus skleisti yra labai populiaru ir iš to galima uždirbti . Nepasakyčiau kad tokie straipsniai yra kažkuo vertingesni ar geresni nei tie kuriuose skelbiamos sąmokslo teorijos.
NekenciuReklamos 2020-12-23 14:55
) paprastai yra vadinamas organizuotų grupuočių sistemingas grasinimas ar nenuspėjamo smurto naudojimas siekiant ideologinių tikslų. Pagrindinis terorizmo taikinys – civiliai gyventojai, o pagrindinis ginklas – baimė. Metodai, kuriuos pasirenka teroristai, tarnauja šiam tikslui. Teroristų metodai – žmonių grobimas, sprogdinimai, individualūs ir grupiniai nužudymai, infrastruktūros gadinimas, įsilaužimai į kompiuterinius tinklus ir pan. – yra nusikalstami." o is cia isskirsiu pora esminiu faktu patvirtinanciu, kad esu teisus. Antivakseriai yra organizuotos grupes - buriuojasi online/FB grupese, dalijasi patarimais ir propoganda (informacija nukreipta pries vakcinas), organizuojami uzpuolimai/protestai/radikalizavimas (galiu rasti pilna info apie tokias grupes, yvykius) Nenuspejamas smurtas - dar niekada nesu girdejes mates kad vakcinu salinininkai butu kazka uzpuole ar protestave ar sunaikine infrastruktura, kai google pilnas straipsniu apie antivakseriu padaryta konkrecia zala. Pagrindinis taikinys civiliai - antivakseriai savo elgesiu tiesiogiai paliecia kitus visuomenes individus, o konkreciai paprastus visuomenes individus, t.y. juos uzkrecia ir potencialiai pastato y gyvybei pavojinga pozicija pries ju paciu valia. Tai, jeigu taip paprastai mastant - TU ESI TERORISTAS.
sub 2020-12-23 15:57
Koks tau lengvabūdiškas požiūris? Jeigu pasirašai dokumentus jų neperskaitęs, tai esi kvailas ir taškas.
SaMaras 2020-12-23 16:25
Va su tokiais požiūriais ir gyvenam.. tuberkulioze serga tikrai nemažai "tvarkingų" žmonių kurių gyvenimo būdas praktiškai nepriekaištingas.. o vat užsikrečia nuo tokių kuriems viskas dzin, gydytis nesigydo, žinodami kad serga net kaukės viešumoje nesideda.. tai ir turime nesuvokiamus skaičius.. lygiai ta pati situacija ir su korona.. jei jau dvėsiu tai dar ir kiek sugebėsiu tiek pasiimsiu su savimi..
DarkNRG 2020-12-23 18:03
Prajuokinai aha visi vakcinu salininkai tiesiog sventi zmones.. Nezinau ko tu cia nuvaziavai i antivakseriu puse, straipsnis cia apie kazkoki sundaktari, kuris nusisnekejo riebiai. Apie ji ir kalba buvo. Pagal jo logika, iseina, kad visi nepriziurintys saves (storuliai, rukoriai, alkoholikai ir kiti statantys save i bereikalinga rizika) taip pat neturetu but gydomi uz mokesciu moketoju pinigus, arba moket kur kas daugiau mokesciu.
vardasas 2020-12-23 18:29
Tokie su tokiais ir kalba ir dar apie tokiuspat kaip jie, nesu mates protingo zmogaus isvis kalbant apie kitus zmones ar bandant juos zeminti ar nurasyti, protingas net nekalba apie nukvakusius ir juolabs su tokiais.
Ernestass 2020-12-23 18:50
Šis pasisakymas genetiko puikiai parodo kokie yra naciai. Lietuvoje yra pilna dar ir visokių komunistinių pažiūrų žmonių. Kai jie lepteja tokius komentarus iš širdies, tu pamatai kiek dar pilna žmonių kurie gyvena praeito amžiaus mąstysena ir vos jiems tik gavus valdžią sugrįš trėmimai, žudimai, genocidai. Visa ši krizė man įrodė, kad istoriniai rėžimai neatsiranda vakuume. Jie susikuria tiktais tuomet kai pakankamas kiekis žmonių palaiko partijos požiūrį. Pagrindinė problema yra ta, kad žmonės yra tiek linkę sutrypti su žemėmis savo teises jeigu juos kas tik kiek pagąsdina. Nesu tikras ar policija apskritai gali riboti žmonių judėjimą be nepaprastosios padėties. Kas čia per kalbos dėl diskriminacijos ir prievartos skiepyti žmones? Kur tuomet yra riba tarp bendrosios gerovės ir teisinės valstybės bei autokratijos? Šiandiena valstybei naudinga tave paskiepyti per jėgą, rytoj tau atliks lobotomiją dėl visų gerovės.  Gyvename mes deja demokratinėje, teisinėje valstybėje. Žinau, kad daugeliui žmonių tas nepatinka, bet deja deja, taip yra. Žmonės turi savo teises ir negali su jais kaip su gyvuliais elgtis. Teks emigruoti į mažiau atsilikusias šalis kaip Rusija bei Kiniją. Kaip man patiktų kai man valstybę atsisakytų teikti esmines paslaugas kaip skrydžius, nemokamą sveikatos draudimą jeigu mano socialinio kredito taškai nukristų vien dėl to, kad aš pasisakiau prieš valdžios vykdomą politiką! Gal ir Lietuvai reikėtų tokios pat sistemos. Galėtume tuomet atsisakyti nepasiskiepusiem teikti sveikatos draudimą, neleisti naudotis viešuoju transportu, neįleisti į didžiąsias parduotuves, neleisti pirkti nekilnojamo turto miestuose. Juk ne per jėgą viskas daroma, šia viskas dėl visuomenės gerovės. Juk negalime politiniams disidentas leisti kenkti valstybei!
menten 2020-12-23 19:13
Prie ko čia naciai ar komunizmas? Šiaip čia nėra kažkokia radikali nuomonė, kaip gali atrodyti. JAV kažkas panašaus ir yra - ten draudimas ne visada kompensuoja visas išlaidas - dalį perviršiaus moka pats pacientas. Pabandyk apsidrausti, jei susirgai kokiu diabetu - jokia įmonė nedraus arba mokėsi brangiau. Rūkantys taip pat moka brangiau (+ akcizai, taip pat ir alkoholis). Čia tiesiog klausimas, jei valstybė tau suteikia galimybę nemokamai išvengti ligos, o tu atsisakai dėl subjektyvių argumentų (būtent subjektyvių, nes tyrimai dėl saugumo vyksta ne visuomenės diskusijų lygyje), ar sąžininga, kad visi piliečiai turi mokėti už nuostolius, kuriuos patirs ligoninės, aplinkiniai (čia ne tik materialūs nuostoliai, bet kenčia ir žmonių sveikata), SoDra, darbdavys ir t.t. Čia nėra teisingo atsakymo - kai kuriose valstybėse žmonės prisiima daugiau atsakomybės už savo veiksmus, o kai kur valstybė labiau rūpinasi ir kompensuoja išlaidas visų mokeščių mokėtojų sąskaita. Čia tiesiog politinės pažiūros. O kad kažkas atėjo ir apšaukė kitaminčius naciais - tai tik eilinį kartą patvirtiną Godwino dėsnį Nes gal tavo politinės pažiūros labiau į kairę, nors Lietuva irgi gana kairuoliška šalis. Taip jau yra, kai kam JAV sistema siaubinga, o kažkam gal kokia Švedija atrodo per daug socialistinė. Bet tai nereiškia, kad kažkokios idėjos, kurios tau nepatinka iškart tampa nacistinėmis Dar toks pavyzdys - Vokietijoje ar Italijoje mokamos baudos už vaikų nevakcinavimą. Susimoka kelis tūkstančius, bet iš esmės tie pinigai keliauja į sveikatos apsaugą - jei tie vaikai susirgs tymais. Taip kad, nors ir radikaliai skamba, iš esmės tokia idėja kai kur jau įgyvendinta, tik skirtumas, kad COVID gydymas daug brangesnis.
Ernestass 2020-12-23 19:26
Prie to, kad žmogaus teisės yra sumindomos valstybės ir į piliečius nėra žiūrima kaip į individualius gyventojus, bet kaip į sraigtelius. Dėl to, kad yra pasisakoma už politinę represiją prieš tuos kurie atsisako paklusti. Už tai kad nėra gerbiamos demokratinės valstybės pagrindai ir teisėtumas yra sumindomas su žeme ir vietoje jo yra iškeliama valstybės gerovė. Lygiai tokia pat retorika ir veiksmais veikdavo naciai su komunistais. Ir vakcinacija toli gražu nėra objektyvi. Tie kurie vakcinuosis dabar yra naudingi idiotai arba kitais žodžiais tariant, bandomieji triušiai. Mano laikais vaistus, skiepus sukurti užtrukdavo ilgai. Būdavo labai ilgas bandomasis laikotarpis. Naujus vaistus, vakcinas duodavo tik tiems, kurie įprasti vaistai nebepadėdavo ir tiktais su žmogaus pilnu supratimu ir sutikimu. Savanoriams netgi gerai mokėdavo už tai. O dabar durneliai net patys primokės už tai, kad ant jų testuos prototipines vakcinas.  Ir galiausiai, kas turi teisę į mano kūną? Aš ar valstybė? Gal kitu žingsniu reikia pradėti atsisakyti teikti gydymo paslaugas nutukusiems žmonės? Rūkaliams? Kur yra ta loginė riba tarp šių dalykų? O jei ir neteiksite paslaugų, tai kodėl nėra vedama kalba apie pinigų gražinimą? PSD visi mokame, bet tiktais politiškai korektiški žmonės gauna už jas teikiamas paslaugas. Šia grįžome į tą amžių kai žmonės turėdavo mokėti mokesčius už savo netikusius religinius įsitikinimus.
menten 2020-12-23 19:35
1. Čia nekalbame apie paslaugų neteikimą. Jos bus teikiamos bet kuriuo atveju. Tik klausimas žmogus serga sunkiu LOPL ir jį reikia intubuoti, bet tarkim trūkstą priemonių ar personalo (kas šiandien yra realu) - ar jam bus teikiama pirmenybė, sergančio COVID, bet piktybiškai atsisakiusio vakcinuotis atžvilgiu? 2. Prašai grąžinti pinigus, kurių nesumokėjai. COVID gydymo išlaidos ir šiaip visa pandemija kainavo milijardus, kurių niekas nesumokėjo, bet mokės už tai ateityje.
Ernestass 2020-12-23 19:51
Kaip nepažeidžia? Svarstote atsisakyti teikti sveikatos paslaugas žmonėms kuri yra jų teisė. Šią teisę valstybė privalo vykdyti ir už kurią piliečiai jau sumokėjo. Kaip tai nėra grubus piliečio teisių pažeidimas ir kirtis prieš pačią demokratinę santvarką? Čia yra mano faktai: Ankščiau vakcinas testuodavo apie 5 metus. Visas sukūrimo periodas užtrukdavo kokį 10'imt metų. Žinoma, didelė vakcinos svarba, dideli resursai lėmę, kad ši vakcina buvo labai greitai sukurta. Tačiau juk testavimo tu negali sutrumpinti. Reikia stebėti ne tik tą 2 savaičių laikotarpį, bet svarbiausia ir stebėti ilgalaikius jos efektus. Viena tavo nuoroda neatsidaro, o antra yra klinikinių tyrimų rezultatai. Jie patys savaimė nieko nepasako. Vienas testavimas duoda vienokius rezultatus, kitas kitokius. Dažnai tokie klinikiniai bandymai gali kažko nepastebėti, būti blogai atlikti ar tiesiog jiems pasiseka nieko nesukelti. Dėl šios priežasties kiekvienas vaistas yra labai kruopščiai tiriamas, kartais net dešimtmečius taip, kad visi potencialūs jo efektai būtų atskleisti. Ką tu čia man davei tėra įrodymas, kad joks rimtas testavimas nebuvo atliktas.
menten 2020-12-23 20:07
Čia galima apie visus vaistus tą pasakyti. Tai tada nė vieno vaisto negalima naudoti. Kokie metodologiniai netikslumai? Nurodyk konkrečiai, o ne abstrakčiomis "gali būti". Daug kas gali būti, bet čia ne argumentas.
NekenciuReklamos 2020-12-23 21:43
pradekim nuo sitos vietos: "..Nenuspejamas smurtas - dar niekada nesu girdejes mates kad vakcinu salinininkai butu kazka uzpuole ar protestave ar sunaikine infrastruktura, kai google pilnas straipsniu apie antivakseriu padaryta konkrecia zala..." o del storuliu jie savo psichologinem/fizinem bedom nekenkia absoliuciai daugumai visuomenes. Narkomanai/alkoholikai tam visuomene turi atitinkamas tarnybas jiems kontroliuoti ir jeigu jie patys turi noro, jie gali pereit reabilitacijos/gydymo programa. Antivakseriai, t.y. zmones tokie kaip tu mastantys - jie pasirenka NEsivakcinuoti del sunkiai MOKSLUI suvokiamu priezasciu ir tai tikrai nera psichologines ar fizines prezastys, priedo jie dar aktyviai kenkia visuomenei, t.y. uzkrecia kitus ir dar dezinformuoja pazeidziamas socialines grupes, t.y. pagyvenusius, neissilavinusius, nepilnamecius. Ko jus ne teroristai? Kaip kitaip ivardyti zmones kurie aktyviai kenkia daugumai visuomenes? Dziaukis, kad dauguma forumo dalyviu tave laiko tiesiog uzsispyrusiu ir bendro issilavinimo biologijos srityje neturinciu zmogumi, nes tokio lygio kaip ncov19 pandemiju bus tik dazniau laikui begant...EU gali pasikeisti iki tokio lygio kaip Kinijoj, kur armija serganciuosiu ir be kaukiu isveza/karantinuoja...Va tada baigtusi tavo nesamoningi svaisciojimai. p.s. pabandyk surasti googleje kinu komentaru (forumuose pvz), kad covid19 yra nesamone ir netikra pandemija
Ernestass 2020-12-23 22:21
Dėl to ir jie yra testuojame dešimtmečiais! Todėl ir yra tiek mažai vaistų! Todėl ir yra taip sunku sukurti naujus vaistus! Todėl vaistai ir būna tokie brangūs!
menten 2020-12-23 22:40
aš prašau pagrįsti tik vieną dalyką: bet rečiau nei sergančių natūralia eiga - bendras efektas - mažesnės komplikacijos ir yra mūsų siekiamybė.
Ernestass 2020-12-23 23:29
Selektyvinis žmonių atrinkimas universaliai vakcinai; "Peer-research" neegzistavimas; Ilgalaikio stebėjimo nebuvimo/jo neužbaigimas; 
menten 2020-12-23 23:39
- vakcina kontraindikuotina nėščiosioms ir vaikams - jiems skiriama nebus - ilgalaikis stebėjimas yra > 6 mėn. (tiek laiko su žmonėmis tyrimai jau atliekami) - vis tiek neatsakei į klausimą - kas kelia nerimą iš dabar turimų klinikinių duomenų (įskaitant jau pradėtą vakcinaciją)? - anafilaksiją gali sukelti ir bitės įgėlimas, tiesą sakant daug labiau tikėtina nei nuo vakcinos. Ją taip pat sukelia ir vaistai - šios vakcinos jokia ne išimtis. - žmonės neparenkami selektyviai vien dėl to, kad įtraukiamos specialiosios populiacijos, į grupes skirstomi atsitiktinai, kurių nežino nei tyrėjai, nei dalyviai, nei statistikai. Su tuo sutinku, bet išskirtinės sąlygos reikalauja išskirtinių veiksmų. Negalima tirti 3-5 metus, nes žmonės nuo COVID miršta dabar ir tai akivaizdu. Kitu atveju sakyčiau kitaip - bet šiuo metu rizika atperka naudą, ypač kai nėra kažkokių indikacijų, kad šitos vakcinos pavojingos.