Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

manciukaz 2021-08-12 20:31
ant kiek zmogus turi but atsilupes, kad liptus sitas briedas
VirtualGadget 2021-08-13 07:27
Tamsūs laikai atėjo Auksiniai jūs žmonės, vis apie tautą galvojat Pailsėti jums reiktų https://www.youtube.com/watch?v=_ftjqJbtE5g
Marius.brn 2021-08-13 08:08
Temos nesekiau, tai siaip tik random post, bet facebook toks meme plaukioja apie uz laisve saukiancius. O siaip vakar gavau vakcina nr. 2 ir braukau kalendoriuje savo paskutines dieneles
kestutisz 2021-08-13 10:07
Bet tą mokesčių dalį (o dabar turbūt liūto) kuri skiriama šitam visam cirkui nenorimtiem tame dalyvauti turi grąžinti (na, kad būtų galima atiduoti kitam, protingesniam, "sveikatos draudimui") :)
bahuriux 2021-08-13 17:46
OK sutarta, iškarto kai tik nebereikės mokėti sodrai, visokių psd ir tt. tada už gydyma susimokės patys, kas neskiepyti. Kitas dalykas kažkuri draudimo bendrovė draudžia nuo coronos 10 € susimoki ir jei metų bėgyje papulsi į ligoninę 1000€ išmoka, jei mirsi 5000€ išmoka artimiesiems. Paskaičiuokit kokia čia stafkė. Draudimo bendrovės (panašiai kaip lažybų bendrovės šiuo atveju) stato kad betkam papulti į ligoninę metų bėgyje yra šancų mažiau nei 1:100, o kad mirsi mažiau nei 1:500, mažiau nes dar turi likti daug pelno, sakyčiau pelno turi likti bent du kartus tiek reiškia šancai dar dalinasi iš 2. Kažkaip tik nemačiau kad draustu nuo skiepo, o kas apsidraude gyvybės draudimu, aišku išsivartytu kad skiepai eksperimentiniai ir nieko nemokėtu, nes pats savo noru sutikai dalyvauti "neprivalomame" eksperiemnte.
Laurynas19 2021-08-14 12:03
Aš tai noriu pasiskiepyti. Bet mane ganėtinai lengvai paveikia kitų žmonių nuomonė. Man užknisa, kad mano brolis man melavo, kad labai jam blogai buvo po skiepų, užknisa kad jo žmona melavo kad dvi savaites 39 temperatūros turėjo ir labai blogai jautėsi po skiepų. Mane erzina, kad bendradarbis man melavo kad jo dėdė po skiepų numirė!! Po to belekaip nervina tie žmonės FB grupėse kur kiekvieną dieną išgalvoja istorijas, kad tipo Po skiepų kraujagyslės užsikimšo, kažkokie trombai tipo, ir jų tėvas, brolis, sesė, teta, draugė ir tt numirė po skiepų. Blet tie žmonės neturi ką veikti, kad kuria tokias debiliškas istorijas ar ką?? Dar su faktais rašo, kad tipo įtikinamiau atrodytų!! Dar esu tose FB grupėse kur iš viso pasaulio dalinasi skiepų šalutiniais poveikiais tipo! Tai ten visai, filmuoja visokius invalidus kurie kratosi , putojasi, traukuliuoja ir nutirpusiais veidais, ir tipo sako kad taip pasidarė po vakcinos!! Dar parašo vardus, kada būtent vakcinuoti buvo ir tt. Kad tipo tikėtum kad čia taip nuo vakcinų buvo!! Ir tų video ir nuotraukų šimtai!! Ir mane tai paveike šitie melai. Dar poto nuotraukų kas dien kelia iš vakcinavimo centrų kur žmonės alpsta ir kratosi... mane tokie vaizdai veikia ir atrodo kad čia vakcinos kaltos. O jie tiesiog šiaip ten nualpo. Dar užknisa yutuberiai, komikai kuriuos daug metų žiūrėjau ir jais pasitikėjau o jie pasisako prieš vakcinas!! Kaip man jaustis?? Pvz Joe Rogan per savo podcasta pasakojo apie kažkokią tipo daktarų atliktą tirimą 2015m ,kad tipo vakcinos kurios neužmuša viruso bet tik apsaugo nuo sunkios ligos, padaro žmogų pasiskiepijusį super užkrečiančiu. Nu tipo pasiskiepiję labiau platina virusą?? Galit patikėti? Debilas. Poto žiūrėjau video kur daktaras (taip, daktaras, dirbantis su vakcinomis nuo 1995metų berods - tikrinau linkedin profilį) sakė kad šitos vakcinos yra labai labai blogai ir mum reikia kuo greičiau stabdyti vakcinavimą, nes gali baigtis labai blogai. Ar jis durnas??? Nesupranta kad tokiais pasisakymais atbaido kitus nuo vakcinavimosi nuo mirtinos covid ligos... ir šiaip jis susipiso savo karjerą tokiais idijotiškais pasisakymais! Geriau pasidomėtų apie šitas vakcinas prieš kalbėdamas.. Ir tokių pilna yra!! Vokietijoje ten vapšie kažkokią koaliciją daugybė daktarų sudarinėjo, kad parodytų jog covid su visom vakcinom yra melas!! Idijotai. Ir dar kas mane nervina, kad niekas iš mano pažįstamų nesusirgo sunkiai nuo coronos viruso per 2metus !! Nei vieno nepažystu!! Pats ir visur važinėjau, su visais bendravau, kartais ir atsumo net nesilaikiau, bet neužsikrečiau?? Aš niekaip negaliu patikėti kad net apskritai korona egzistuoja?? Žiūriu aš žinias, skaitau naujienas, matau kad kiti nuo covido miršta ir juo serga.. Bet man sunku save įtikinti kad taip yra?? Kaip patikėti? Kaip man tai padaryti? Kaip jūs patikėjote? Suprantat mano kančias?? ( Ir dar tte
Laurynas19 2021-08-14 12:15
Ir dar tie visokie protestai vykstantys visame pasaulyje!! Aš nesuprantu kaip tie antivakceriai be kaukių be joki atstumų laikymosi dar neišmirė nuo covido?? Tūkstantinės minios, bet nesvarbu.. Čia kai praeitais metais per europą važiavau, žiūriu daugybę mašinų važiuoja su plakatais "covid melas " ir pan. Nesupratau kas vyksta. nes tai mačiau belgijoj, olandijoj, vokietijoje. Poto tik pasiekė mane naujienos ir nuotraukos iš Berlino, kur belekiek daug žmonių susirinkę streikavo prieš covid. Idijotai. Bet kažkodėl neišmirė tūkstančiai dalyvavusiųjų. Kažkokia mistika. Ne man manau tai suprasti.... o norėčiau būti kaip kiti ir pilnai viską suvokti...
conjurer 2021-08-14 12:35
Na tiesiog tai vyksta dėl to kad medikai tau meluoja. Nėra jokio covid. Taip pat gripas neegzistuoja. Medicinos pramonė prisigalvoja visokiausių nesąmonių. Va pvz betadinas yra totalus scamas. Kaip gali egzistuoti kraujo užkrėtimai, kai kraujas yra skystis, o ne gyvūnas. Jis negali užsikrėsti, pabandykit į žaizdą prisipilti purvo - nieko nebus. Bešvinis bendzinas irgi nesamonė. Švinas metalas, ne dujos, jis negali patekti į organizmą, ir negali jums pakenkti. Dar labiau medicinos pramonė išnaglėjo, kai pradėjo daryti protezus prarastoms organizmo dalims. Didesnio scamo pasaulyje nėra. Jei sugyja žaizdos, tai atauga ir kojos bei rankos. Netikit - pabandykit nusipjauti galūnę, ataugs per kelis mėnesius. Bet nešiojant protezą, jis trukdo galūnei atauginėt, ir ji niekada neatauga. Žaizdų pavojum visiškai netikiu. Žmonės atidavinėja kraują driežažmogiam vampyram, bet jiems nieko neatsitinka. Nu ir ką, man reikia dabar galvoti, kad kažkas praras tiek kraujo kad gali numirti? Visiškas absurdas. O baisiausia iš visų yra maisto pramonė. Jie tave užkabina nuo gimimo, ir nepaleidžia visą gyvenimą. Buvo keli drąsūs žmonės kurie protestavo prieš ją bado akcijomis, ir įrodė kad maistas nėra būtinas žmogui. Pažiūrėkit breatharitarus, jie yra atskleidę tikrą tiesą. Tačiau visi juos tildo. Kodėl? Nes driežažmogiai valdantys maisto pramonę valdo pasaulį, ir jie nenori kad tu žinotum tiesą.
Laurynas19 2021-08-14 12:36
Ir žinot, kas mane dar erzina?? Tipo aš pagal visuomenės standartus esu protingas! Ir save tokiu laikiau! Man sunku surasti priešininką kuris mane įveiktų šachmatuose... universitetą baigiau be problemų, išsiuntė į užsienį pagal studentų mainų programą kaip neva protingą.. nuo 15metų pats išmokau programuoti, ir sukūriau daug projektų.. atlikau daugybę IQ testų, ir tipo mano IQ apie 120.. tipo nemažai čia ! Bet aš nesugebu suvokti vakcinų naudos. O Bet koks vaikis kuris savo laisvu laiku tik pornhub ir netfliksą žiūrėjo tą supranta!! Galit patikėti??
Benediktas 2021-08-14 12:46
Pasakyk dar kad nesidomi politika ir rinkimuose nedalyvauji, kad kiti už tave nubalsuotų, tai išvis būsi protingas.
Laurynas19 2021-08-14 12:55
Tai va, kad domiuosi.. Ir kiek pinigų veltui išleidau pirkdamas amazon kindle kmygas, kiek laiko prašvaisčiau jas skaitydamas, kiek sumauto savo laiko praleidau naršydmas internete domėdamasis istorija, politika, psichologija, sveikata , religija ir tt.. tu nepatikėtum jei pasakyčiau... Tau nereikia sakyti, aš suvokiu kad esu idiotas, nes niekaip nesuprantu šito viruso reikalo. Bet jis atvėrė man akis.
Benediktas 2021-08-14 12:58
Taip, bet ar balsuoji rinkimuose?
Laurynas19 2021-08-14 13:18
Kvailiai ne balsuoja
Evil Goku 2021-08-14 13:44
Dėl vakcinų, organizme pradeda gamintis nepavojingi svetimkūniai kurie yra pavojingų virusų sudedamoji dalis. Imuninė sistema turi laiko "išmokti" neutralizuoti tuos svetimkūnius (covid atveju baltymus kurie sudaro viruso spyglį). Todėl patekus infekcijai, nuo kurios jau buvo pasiskiepyta, imuninė sitema gali daug greičiau susidoroti su infekcija. Jeigu dar nesupratai, galėsiu pamėginti paieškoti paaiškinimų su iliustracijomis.
Pumper 2021-08-14 14:17
Niekas ir nesivargintų kažką įrodinėti, jei covidiotai tik sau kenktų. JAV kai kuriose MAGA valstijose jau nebėra laisvų vietų ligoninėse, tai miršta žmonės net nesergantys covid, nes tiesiog nebėra, kas jiem pagalbą laiku suteiktų.
Benediktas 2021-08-14 14:19
Tau sunkiau su lietuvių kalba. "Nebalsuoja" yra vienas žodis. Tai nesupratau, ar tu protingas ar nebalsuoji rinkimuose į Seimą?
VirtualGadget 2021-08-14 14:47
Apie tuos IQ as nieko nesuprantu gal čia apie tas elektroninses cigaretes ėjo kalba ? Kas dėl šalutinių veiksnių tai tai nėra joks melas ar netiesa. Taip jie yra. Apie tai rašo skiepų informaciname lapelyje. Feisbuko grupėse kai viskas sudedama į vieną vietą turbūt matosi sutirštintos spalvos. Manau sutiksi, kad galima rasti ne vieną tūkstantį kažkokių mirties atvejų tarkim dėl alergijos riešutams. Bet aš gi nealergiškas riešutams tai kodėl turėčiau jų nevalgyti ? Ar todėl, kad kažkam tai sukelia alergiją ar mirtį ? Kodėl įsirašei į grupę kur pasiskiepiję patiria šalutinių poviekių , o neužsirašei į grupę kur žmonės dėtų savo istorijas po susirgimo ar ligos ? Vadinasi pats sąmoningai bandai įtikinti, kad skiepai yra blogis. Gydydotojai ar mokslininkai irgi yra tik žmonės. Ar norėtum ,kad tave operuotų stomatologas, o dantis taisytų chirurgas ar psichiatras ? Aš manau , kad geriausia yra kai kiekvienas kalba ir dirba tai, ką išmano geriausiai. Aišku nesakau, kad chirurgas nesugebėtų sutvarkyti dantų ar psichiatras išoperuoti. Bet kol tai padarys neturėdami praktikos ir patirties ar dar blogiau padarys klaidų tai manau to nenorėtum. Jei kalbėti apie virusą manau ,kad praktiškai nerasim gydytojo kuris nežinotų kas tai per dalykas , bet kad turėtų praktikos ir žinių su visais virusais praktika rodo, kad taip nėra. Štai įsipjovus daugelis tau paskirs gydymą labai greitai ir be problemų. Jeigu į žaizdą įsimes infekcija tai tada viskas priklausys nuo konkretaus mediko. Yra tie kurie turi patirties ir gana greitai pasakys ir duos tau patį efektyviausią vaistą, o kiti kurie su tuo nesusiduria tau skirs gydymą bandymų būdu. Ir tai tik tuo atveju jeigu nebus kito pasirinkimo. Paprastai tai susirgus ligonis yra siunčiamas pas savo srities specialistą. Praeis kiek laiko ir gali būti taip ,kad tie gydytojai kurie taip priešinasi pakeis savo nuomonę 180 laipsnių kampu. Nes dabar galimai kalba neturėdami pilno paveikslo ar net ir suklaidinti. Internete yra daugybė įdomių dalykų. Vienas šaltinis pritempia kažkokius teiginius ir iš musės padaro dramblį. Kitas šaltinis paima tuos pačius faktus ir pateikia tik faktus tokiu atveju gali juos dėlioti lyginti ir panašiai ir pasidaryti savo išvadas. Aišku gali būti, kad ne visada jos bus teisingos. Bet kol tai tik teorinės žinios labai didelio nuostolio nepadarys. Velnias per daug ir ilgą tekstą surašei surašyk ką praleidau . Pabandysiu kiekvienu iš jų atskirai pafilosofuoti ir rasti tau kitą kampą abejoti Jeigu kas norės gali tą padaryti ir už mane Abejoti ar nepasitikėti nėra blogai . Galimai tai yra savotiškas organizmo gynybos mechanizmas . Pavyzdžiui kažkas augina peles gal net žiurkes ir jiems tie gyvūnai patinka. Man tai šie graužikai kelia pasišlykštėjimą. Tai kuris šiuo atveju yra teisus ? Ar aš kad bijau graužikų ar tas kas juos augina glosto ir maitina? Kad pateisinti savo baimę aš galiu prigalvoti visokių pateisinimų kad kadaise graužikai buvo kaltinami maro nešiojimu, jie gali užpulti ir graužti negyvai Bet iš tikro mintyse suprantu, kad tie argumentai beverčiai. Jeigu graužiką auginsi steriliai jį maitinsi tai jis nei puls manęs nei maru kokiu kada gyvenime galėtų užkrėsti. Bet va yra susikurta, ar gal įskiepyta, ar gal evoliucijos keliu susiformavusi baimė. Nepatinka man graužikai ir viskas Yra neblogų knygų apie savitaigą. Jose galima rasti daug įdomių minčių. Kažkas parašė visai įdomią mintį, kad kol Edisonas padarė daugybę bandymų ir tyrimų kol sukūrė lemputę. Po kiekvienos eilinės nesėkmės jis sakydavo, ne kad ir vėl nepasisekė, o kad sužinojo dar vieną būdą kuris neveikia
VirtualGadget 2021-08-14 14:58
Aš va jau kostiumą buvau pasidėjęs nešti išvalyti ir išlyginti kai pamačiau kad tiek daug seimo narių pasiskiepijo jau tryniau rankom ir laukiau kad ten atsiras daugybė laisvų vietų, kai bet ką ims į seimą, kad tik užpildyti vietas. Praėjo jau beveik metai ,o jų nei šalutiniai poveikiai suėdė nei jie miršta. Tai dabar jaučiuosi baisiai nusivylęs. Vėl reiks galvoti naują planą
Laurynas19 2021-08-14 15:11
Juk rašiau kad nesuskaičiuojamą galybę laiko prašvaisčiau skaitydamas knygas ir nemažai pinigų paklojau už jas. Taip pat visas vikipedijas seniai perskaitęs, taip kad ir skaičiau: kas pirmas išrado vakcinas ir kaip ir kelintais metais ir kaip jos veikia. Tik man vistiek protelio neužtenka suvokti Covido situacijos ir vakcinų naudos.
VirtualGadget 2021-08-14 15:33
Ir ko čia nesuprast ? "C" yra trečia abėcėlės raidė lietuvių kalboje "O" raidė yra 21 abėcėlės raidė. "V" raidė yra 30-ta. "I" raidė yra 13. ir paskutinė būtų "D" kuri yra 6 lietuvių abėcėlėje. Sudėjus gaunam žodį Covid. Tai yra slaptas šifras. Tuos skaičius reikia įrašyti į slaptą formulę. Kol kas dar nežinau kuri tiksliai formulė čia turėtų būti, tam man reikia pagalbos. Jeigu kas žino tai parašykit čia. Ir tada matysim kas ir kaip čia. O gal čia reiktų naudoti kinišką variantą 冠狀病毒