20 metų oloje pragyvenęs vyras pasiskiepijo nuo COVID-19: ragina kitus padaryti tą patį ir „nesupranta antivakserių sukelto šurmulio“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-08-27 15:53
Ha ha. Po šito drill'o žmonija tapo tokia efektyvi kovoje prieš virusus, kaip afganistano kariumenė prieš talibaną. Čia jau reikia AAA stiliumi pavaryt:
peeplt 2021-08-27 15:58
O aš nesutinku kad išgėręs vairuoju blogiau. Nu ir ką. Niekas manęs neklauso. Blin demokratijoj gyvenu ar ne. Mokesčius moku, mašina iš savo kruvinai uždirbtų pinigų pirkau. Išgėręs dar geriau viską matau. Ir konfiskavo. Ar tam aš su vėliava prie televizijos bokšto stovėjau. Va šitaip man skamba pasiskiepijusio ir nepasiskiepijusio teisės. Kaip girto ir blaivo vairuotojo. Nori baliavoti nevairuok. Šitoj vietoj demokratija paprasta. Nenori skiepytis nesiskiepyk, tavo teisė. Bet išgėręs prie vairo nesėsk.
kestutisz 2021-08-27 15:59
Tai su visais forsinamais dalykais baigiasi taip pat :) Tik naujo viruso atveju suveiks ta kita pasaka - kur niekas nebetikėjo, kad čia rimta :)
conjurer 2021-08-27 16:01
Manau kinai tą puikiai suvokia, ir tuo paleis covid-22.
kestutisz 2021-08-27 16:07
Aš beveik laukiau šito tradicinio argumento. Sulyginti sveiką žmogų su girtu. Beje, ne tik girtumas didina avarijos tikimybę - kebabo valgymas, kavos gėrimas, važiavimas naktį, kai slidu, esant kažkokių gedimų - tai jei imtis demagogijos irgi galėčiau sakyt, kad vairuoti turbūt leisti būtų galima tik kolona lydima švyturėlių, prieš tai kiekvieną patikrinus, pravarius TA. Ir viską kartoti kas 2 valandas :)
conjurer 2021-08-27 16:17
Na argumentas validus. Jei kelias tavo, vairuok nors ir negyvas. Čia kaip su kiaulių ligomis. Jei žmonės renkasi būti kiaulėmis, nešiojančiomis ligas, tai tegu tarp savęs ir būna. Nėra prasmės jų leisti į gardą su sveikomis. Ar į ligonines, kur yra žmonių su kitais negalavimais. Aš manau visi pasiskiepyja turi teisę į buvimą erdvėje kur tokių "kiaulių" nėra. Nes čia jų pasirinkimas. Aš pvz renkuosi negyventi kanalizacijos vamzdyje. Kodėl jis turėtų ateiti prie manęs?
Evil Goku 2021-08-27 17:45
Tai, kad nelabai ką naujo pasakė. Tai, bahuriux, tapai karantino ir suvaržymų šalininkas?
kestutisz 2021-08-27 17:48
Na, čia atsargiai - taip ir iki "žydų klausimo" netoli, ir Endlösung ("galutinio sprendimo", beje neseniai visai buvo pavartota tokia kombinacija iš oficialios valdžios, netikiu kad netyčia). Nuasmeninimas ("kiaulės") - pirmas rimtas žingsnis link to. Nepatiks aišku, bet ta tema verta tos pačios dabar staigiai visų "šviesuolių" nebemėgiamos Nidos Vasiliauskaitės išaiškinimą paklausyti.
conjurer 2021-08-27 18:22
Na iš antivakserių ar plokščiažemių stovyklos būna nuasmeninimas - "avys". "Wake up sheeple" ir taip toliau. Tad manau sąžininga yra prilyginti žmones, kurie nenori laikyti higienos reikalavimų kitam gyvūnui, kuris tam tikrose kultūrose asocijuojasi su purvu. Ir beje tarp kiaulių ligos plinta labiau nei tarp avių. Visuomenė jau suskaldytą, ir ne visos pusės turi savo "maskotą". Na nebent kas nors turit geresnių pasiūlymų. P.S. Na bet realiai visi mes esam beždžionės. Tik su sudėtingesne kalba. Bet elgesys beveik identiškas. Tik visi apsimetam kas nesam, nes žinome kelis mandrus žodžius.
kestutisz 2021-08-27 18:45
Kaip tik nedarašiau tos dalies, gal sakau neatsitiktinai kaip tik parinka buvo kiaulės. Ne taip seniai daugybė šernų buvo iššaudyta kilniu tikslu - apsaugoti nuo gripo(? maro? nepamenu), na humaniškai taip, kad nesikankintų. Ir neapkrėstų tų paklusnesnių/pažangesnių, už grotų :) Ir nesvarbu - sirgo iš tikrųjų ar ne.
AAA000 2021-08-27 18:53
tavo gradacija neteisinga is esmes. kokie dar simptominiai - besimtominiai... cia kazkokiu urviniu sistematika. kaip ir tie kur vartoja "bandos imunitetas", "galimybiu pasas" - tai is esmes idiotai irgi... jei tu girdi snekant apie bandos imuniteta - tai zinot pries tave 100% idiotas. o jei sneka apie platinimo lygi, imuniteto reakcija - cia jau kazkas labiau prie mokslo ziuret reikia is viruso platinimo pozicijos. ir yra nu tipo mazdaug kaip platintoju rangai: o eiliskums mazdaug toks: maziausiai sansu turi isplatint virusa skiepyti ir persirge . nu sakykim ne daugiau 3-5% sansu, ir pagrinde net ne patys - o per pavirsius pvz. netiesiogiai pernesa. toki pat sansa turi ir nesergantys. jei tikrai zino kad neserga (istirti). o tas be tyrimu ar karantino neimanoma. o daba tyrimus kai apmokestino - rizika issiplete gal iki kokiu 80% - kas yra visiska nesamone is valdzios puses. ------ toliau eina skiepyti sergantys. sansas isplatint nu kokiu 1-8%. ir cia jau labiau priklauso nuo skiepijimo senumo. jei nepereis i platiniomo faze - nui tai vistiek rizika kitiems maza. ------ toliau eina uzsikrete vaikai, kur neskiepyti - bet lengvai perserga - sansas isplatint nuo kokiu 5 iki 97%. ----- toliau eina kur nesusiformuoja imunitetas - sansas isplatint sakykim nuo 50% iki 85% - nes tokie greiciausia uzsileks anksciau - nei maksimaliai isplatins. ----- ir pabaigoje eina maksimalistai-antivakseriai. kur pakankamai pasitiki savo jegomis - kad nenumirs. va tokie jau platins 50-97% sansu jei sirgs. ir jie yra didziausia gresme visuomenei. o kai valdzia apmokestino tyrimus - daba pandemija sugris garantuotai ... ------ o mainais ivede kazkokius debilinius pasus... kurie isvis nulis efekto pandemijos slopinime... ir dar jie kainuoja mokesciu moketojams - paziurekit kaip visokius pasu punktus steigineja - o isplatino tik milijona LAIKINU!!! reikes gi atnaujint istisai ta veikima - kad jis galiojantis. cia bus visiska nesamone - ypac kai ta daryt reikes dazniau negu skiepytis... papildoma rizika sangrudose... kai vienas is pandemijos slopinimo faktoriu - atstumo laikymasis... cia gi is esmes ta mobiliu programeliu versija - kur nesuveike ES mastu - bet visiskai debiline versija... su popieriniais variantais kazkokiais ir prievolem verslams...
Evil Goku 2021-08-27 19:26
Na dabartinė valdžia tokie vis tiek prie humaniškesnių. Todėl gali kilt bėdų visiems kai antivakseriai sugriaus sveikatos sistemą. Būtu buve daug protingiau tiesiog pasiruošti ligonių antplūdžiui, pasistatyti/susirasti laikinų patalpų covidininkams. Pasirūpinti smilkalais, arbatomis, kadangi antivakseriai nesupranta mokslo ir bijo pažangios medicinos. Tada kai bus segančių antivakserių antplūdism - suguldai į tas papildomas lovas, teiki minimalią pagalbą, (kadangi normaliai gydydamas gali pažeisti jų teises būti kvailam), taip gali teikti ir įprastą medicininę pagalbą visiems.
LorraMusic 2021-08-27 21:47
juokas juokais bet gal jau istraukit galvas is smelio
AAA000 2021-08-28 08:06
va cia tai geras postas. kai viesai neslepiama ir demonstruojama siknos skyles tamsuma. o tu supranti - kad testo patikimumas paprastai yra tikslus dydis? apibreziamas konkreciu statistiniu skaiciuku. ar cia tau naujiena? sakykim turimi testai su 86% patikimumu. jei daroma pakartotinis is dvieju testavimu - patikimumas irgi zinomas - pakyla iki 92%. ir pan. taip pat del ko atsiranda netikslumai - irgi zinoma. sakykim testavima atlieka idiotas (apmokinta testavimo veiksmu bezdzione) - kuris nesupranta metodologijos. arba testavimo iranga savo atgyvenus - nes testavimo laboratorijos buhalteriai "taupo". ir galbut abi priezastys kartu. va del tokiu ir panasiu priezasciu - 100% patikimumo testai ir tampa "netikslus". net savoka tu parinkai netinkama - nes reiketu vartot kita savoka - nepatikimi. netikslus testas, kai buna kad testas nieko neparodo. nesuveikia isvis tie kur visada parodo rezultata - tikslus testai. tiesiog nepatikimi ---- o palyginimui ivertinkim tavo komentare surasytu pezalu tiksluma... jie net 1-3% patikimumo nesiekia, mano subjektyviu vertinimu... ir as cia dar gal per daug duodu o tavo komentaro pezalu tikslumas aplamai nulinis... ------ tu gali nesutikt su mano versija - bet mokslo suteikiama nauda aiskiai ne tavo puseje nes tu nesugebetum ja pasinaudot - elementariai... tave tegalima gal tik apmokint igudziu , kad testavimas pasiektu bent jau ta 86% lygi...ir tai dar klausimas ar praeitum atestavimo kvalifikacija is pirmo karto..
Bruonius 2021-08-28 09:39
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent ... 0279585-A1 Atkreipkite dėmesį į patento savininką ir datą. Sėkmės testuojantis ir vakcinuojantis!
AAA000 2021-08-28 10:07
aciu. o galetum palinkejima pinigais pervest? o kas tau ten su data negerai? civid 19 pavadinimas veliau pridetas prie kazkokios metodologijos. patento ar kas ten. ar isvis pridetas atskirai. ar specialiai pridetas tokiems kaip tu paerzint tau cia kazkoks tavo sapalioniu nenugincijamas irodymas? cia net ne porierines kopijos jpg, kuri atrodytu itikimiau - kaip atrasta 2015 metais ... intere datos isvis dazniausia sugeneruojamos programiskai pagal koki nors serverio nustatyta laikrodi - kuris gali but net nustatytas netinkamai... nes adminas tingejo, ar kompo surinkejas tingejo suderint. ar motinines kondensatorius nustipo ir isvis nusimuse - ir cia to nusimusimo laikas tiesiog... ir dar milijonai kitu priezasciu... i medicina jie dafiga investuoja kaip fondas. vieni is protingesniu investuotoju. kiek skaiciau sirdis ten kazkuriam kelis kart net persodinta, kaip nenori mirt "standartiskai" veikejas. respekt - kad kabinasi i gyvenima, pirkdamas technologijas ir priglobdamas patentus. o ne elgiasi kaip tipines bezdziones - kur kazkokiu samokslu iesko ir ignoruoja ar net stabdo mokslo pazanga.
VirtualGadget 2021-08-28 11:20
Pažiūrėjus į nuorodą žemiau nuotraukoje aiškiai matosi 2021 metai patente. 2015 metai patente minimi kaip Samsono kažkokio išradimo citavimas. https://lt.espacenet.com/searchResults? ... 2020279585 Paprastai tokios temos pastaruoju metu yra kuriamos siekiant susikrauti pinigų iš žmonių emocijų ir nieko bendro tai neturi su siekiu informuoti žmones. Todėl nereiktų iš karto tikėti viskuo ką perskaitėt ir pulti dalintis klaidinga informacija.
Evil Goku 2021-08-28 14:09
Duomenys tikrai nėra nauji. Ten labai įdomiai parašyta, mirė praėjus 28 dienom nuo teigiamo testo. Va, jei būtu parašyta, kad mirties priežastis buvo covid infekcija, tada būtu daug aiškiau. Nors ir tai, daugiau paskiepytų yra rizikos grupėje, kuriems bet kokia infekcija yra daug pavojingesnė. Tikslingesnė statistika būtu išskaidyta pagal rizikos grupes, arba bent amžių.
VirtualGadget 2021-08-28 16:08
Tai niekaip nesuprantu. Kinijoj, Ispanijoj. Švedijoj numirė tokie dideli skaičiai žmonių o čia kažkas kalba, kad organizmas turėjo susidaryti imunitetą. Tai kokia kaina yra einant tokiu keliu įgyti tą imunitetą ? Nuo skiepų nenumirė nei trečdalis tiek kiek numirė neskiepytų . Skiepai nepadaro žmonių nemirtingais, bet sumažina susirgimo tikimybę. Šiemet planuijama daug pokyčių tai kažkur nuo Lapkričio mėnesio ir matysim kaip seksis.
Bruonius 2021-08-28 18:55
Beprasmė diskusija. Faktai iškraipomi ir nupaišomi. Manau reikia paprasčiausia apsižvalgyti aplink ir susidaryti savo nuomonę. Pvz mano pažįstamų rate nėra nė vieno mirusio nuo covid, tačiau vienas žmogus tapo nedarbingas. Pats persirgau lengvai. Po skiepų jau 5 iškeliavo anapilin(žinoma sutapimas) ir vienas trečias mėnuo kaip nedarbingas. Išvadas pasidariau.