Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
eXpo 2021-09-07 17:49
pazystu zmogu kuris augina svirplius, dziovintu, ten su skoniu vienokiu ar kitokiu kilogramas kainuoja virs 160eur, aisku masine gamyba ir jokiu papildomu skoniu ar apdirbimo nereikalaujantys svirpliai kainuotu maziau, bet vistiek manau kad iki pvz vistienos krutineles kilogramo kainos negreit patemps, jeigu isvis patemps..
punktyras 2021-09-07 18:07
Kuo daugiau augins, tuo jie bus pigesni. Pirmosios dirbtinės mėsos „mėgintuvėlyje“ mėsainis kainavo 250 000 dolerių. O čia juk netgi jokių aukštųjų technologijų nėra. Manau, posakį „pigiau grybo“, greitai pakeis „pigiau tarakono“
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kaip pasikeis pasaulis, kai žmonija pradės valgyti laboratorijoje užaugintą mėsą ir vabzdžius: mokslininkai jau žino atsakymą