Pirmoji šalis Europoje patvirtino privalomus COVID-19 skiepus visiems suaugusiesiems

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-11-23 15:23
Žinau vienetus žmonių kurie neskiepijo vaikų, ir kai jie užaugs ir neskiepys saviškių - va tada galėsim sakyt tikri antivakseriai. O šiuo atveju tai yra žmonės kurie mato prastą produktą (2+ ir dar neribotas "boosterių" skaičius tai bent man tą įrodo) ir didžiulį sh*stormą bandant juos privalomai įkišti visiems. Kai vienintelis* argumentas - kad jau pasiskiepiję neliktų kvailio vietoje. Ir nulis progreso tų pačių jab'ų gamyboje - nors jie jau kalami masiškai panašiia tiek laiko per kiek buvo sukurtos 0.1 beta versijos. *Taip, yra tam tikros amžiaus grupės kur tikimybiškai galima rizikuoti, bet tai nuo kiek - 65+? 75+? bet kitiem mano nuomonė nesikeičia - skiepytis būtinai reikia tik hipochondrikam, kurie jausis ramiau gavę vaistukų (arba placebo).
Evil Goku 2021-11-23 18:46
Labiau jie snowflake'ai, kurie įsivaizduoja, kad kažką supranta temoje, kurioje praktiškai nieko nežino. Ir jie tokie narcizai, kad net kai statistika rodo, kad jie yra neteisūs, jie niekaip nepripažins kad klydo. Todėl, kad apgautų save prisigalvoja visokių samokslo teorijų.
Kirtiklis 2021-11-24 19:31
Dar galima pridėti - mačiau Youtubeje ir FB dalinosi, kai ant tualeto sedėjau su telefonu.
LorraMusic 2021-11-24 19:43
cia irgi nuo toleto dangcio, o kaikurie net skaiciuku neperskaito tai ka galima sneket The above findings of no discernable association between COVID-19 cases and levels of fully vaccinated was also observed when we considered a 1-month lag on the levels of fully vaccinated (Supplementary Figure 1, Supplementary Figure 2). pas vietnamiecius dar neatkeliavo nauji viruso variantai! pas juos zmones mazesni ! pas juos oro salygos geresnes ! skaiciuotos tik labiau sergancios zmoniu grupes ! pas norvegus daugiau garbaus amziaus zmoniu ! usa vaiku mire 499 is? 320mil zmoniu mirtingumas mazesnis uz sezoni gripa, laikas ir vaikus uzskiepyt! biznis biznis daugiau nieko