Kada baigsis COVID-19 pandemija? Mokslininkai kalba apie visai kitą scenarijų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

procc 2021-12-19 11:56
Niekad. Bus tas pats kas ir su gripu, prieš 100 metų.
Micėacė 2021-12-19 12:26
Tikiuosi, jog „pandemiją“ užbaigs Omikron, ar koks vėlesnis jo įpėdinis, t.y., kai šios ligos simptomais beliks kosulys ir sloga, net fanatiškiausi kvakseriai susimastys dėl poreikio leistis n-tąją eksperimentinės „apsaugos“ dozę.
bahuriux 2021-12-19 12:43
Dėl to purvasklaida, pso ir vakcinų gamintojai ir bijo omikron arba sekančios panašios mutacijos, nes tai pabaigs pandemiją ir baigtas biznis Ką tik šovė beprotiškiausia mintis, o ar negalima iškarto sukurti dirbtinai tokio pat viruso kaip sars-cov-2 tik visai nepavojingo sveikatai, kad visi prasirgtu be simptomų, bet 10-100 kartų lengviau perduodamo ir panaudoti tai kaip "skiepą" sukurti imunitetui prieš sars-cov-2 ir taip priartinti pandemijos pabaigą. Nes juk kiekvienas naujas labiau užkrečiamas variantas ištūmė prieš tai buvusius mažiau užkerčiamus. Suprantu kad rizikinga ir beveik kaip open source už tai pinigų nesusirinksi, čia ne taspats biznio modelis kaip laikyti visą pasulį "ant adatos". Juo labiau kad buvo bandymų kurti laboratorijose ir piktesnių nei originalas sars-cov-2 variantų, net t.lt aprašė kokius 2-3 atvejus. Gal kas pakomentuos kas išmano medicinoj.
lizunas 2021-12-19 13:56
Kad skiepai ir apkrėčia tave virusu, kuris lengviau tave paguldo…
kestutisz 2021-12-19 15:02
Hehe, o pats labiau patikėtum "valdišku" virusu nei skiepu? :)) Netgi tos purškiamos vakcinos jau būtų beveik tas pats kas toks dirbtinis virusiukas. Na gal tik vienas argumentas būtų - kai nebebūtų piniginės paskatos vakcinų pardavime (virusas tiesiog plistų), būtų gal ir galima patikėti kažkokiu prigimtiniu gėriu,o ne tiesiog verslu (kuriam tikėtina liko mažiau nei metai tad parduoti reikia kuo daugiau) :)
Galonas 2021-12-19 15:16
Baxuriux, tai taip ir sakyk, kad adatų bijai Siūlai tą patį daryt ką daro su vakcinom, tik daug pavojingiau, nes žmogus gaus gyvą, plintantį virusą ir kaip jis sureaguos būdamas be imuniteto niekas nepasakys, gal kitam cikotinų audra kils ir visai ne nuo viruso mirs, gal virusas būdamas toks švelnus visai imuniteto nesužadins, ne veltui vakcinose dedami priedai sukelt stipresnį imuniteto atsaką. Plius toks variantas pilnai galėtų mutuot toliau.
bahuriux 2021-12-20 02:03
Visų pirma aš nesiūlau kurti naujo viruso, o nukonkuruoti jau esamą su mažiau pavojinga jo pačio versija, kas panašu tuoj ir įvyks nuo natūralios mutacijos. Kiekviena nauja šito viruso versija net ir natūraliai yra vis labiau užkrečiama ir vis mažiau mirtina ir sėkmingai išstumia prieš tai buvusias versijas. Rytoj įmesiu įdomų postą į forumą, kaip viena šalis sutsisdorojo su corona vos ne 100% efektyvumu ir tam net nereikia skiepų ar kažkokių egzotiškų vaiztų.
LorraMusic 2021-12-20 02:38
o kodel jiem isvis uzbaigti pandejima kai su vakcina per 1metus gali uzdirbti 50bil ? jei pvz seimo narys turi akciju tarkim astrazeneca, o jei turi 10 seimo nariu investave y astrazeneca?(sneku tarkim apie USA, tai ten gal pfizer/moderna) tai koks tikslas jiem isvis uzbaigti? temps kiek gales, o cia toki mokslininkai sneka kuriem duota $ ir straipsniai plaukia vienas po kito kaip tik susivakcinuoti greiciau, dar per tv parodo kaip baisu ir zmones tiki.. o omicron negaletu buti tiesiog eiline sloga? ar jau isvis uzmirsom paprasta sloga? bet kad jau pradejom tai tuoj ir koju luzius ytrauks kaip viruso varianta o cia idomi istrauka kaip didysis amerikos expermentu mokslininkas dorojosi su pandemija Faucis